До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе зніметься в новому фільмі Netflix

Тімоті Шаламе, головний голлівудський дебютант минулого року і зірка фільму "Назви мене своїм ім'ям", продовжує підкорювати нові вершини. Уже цього року стрімінговий канал Netflix починає роботу над фільмом "Король", що оснований на п'єсах Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V". Роль норовливого принца Гела (майбутнього Генріха V) виконає Тімоті Шаламе, а на знімальному майданчику компанію йому складуть ще двоє яскравих акторів – Роберт Паттінсон і Лілі Роуз-Депп. Уже відомо, що Лілі Роуз-Депп зіграє дружину Гела.

Тімоті Шаламе для Vogue USA

Зйомки "Короля" почалися 1 червня в Англії, а сам реліз запланований на 2019 рік. У режисерському кріслі – Девід Мішо, австралієць, який працював над фільмом "Ровер" з Робертом Паттінсон і Гаєм Пірсом.

Реклама
Кадр з фільму "Назви мене своїм ім'ям"

Нагадаємо, що цього року Тімоті Шаламе став наймолодшим актором за останні 80 років, номінованим на "Оскара" в категорії "Найкраща чоловіча роль". На "Оскара" актора номінували за роботу над фільмом "Назви мене своїм ім'ям" – пронизливою драмою про кохання двох чоловіків. Тим часом, 27 липня в український прокат виходить нова робота Шаламе – драма "Спекотні літні ночі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.