До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За що ми любимо Езру Міллера

Чому ми любимо Езру Міллера, запитаєте ви? Талановитий актор і музикант з бездоганним відчуттям стилю, з найгострішими вилицями в індустрії і самоіндентіфікацією, що надихає. Він бере участь у великих проектах, грає квір-музику в рок-групі, відкидає поняття гендеру і живе не в Беверлі-Гіллз, а на фермі у Вермонті. У цьому матеріалі розповідаємо все, що потрібно знати про Міллера, який зіграв одну з ключових ролей у фільмі "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда".

Езра Міллер

Вперше Езра Міллер почав з'являтися на екранах у підлітковому віці. До 18 років він вже зіграв в серіалах "Блудлива Каліфорнія" та "Закон і порядок", а також взяв участь в кількох незалежних проектах. Він ніколи не боявся неоднозначних ролей і часто грав складних особистостей. Роль Кріденса в "Фантастичних звірах" далеко не перший успіх в кар'єрі Езри. 2011 року він грав 15-річного хлопця, який відбуває термін у в'язниці за тяжкий злочин, у фільмі "Щось не так з Кевіном". Номінація стрічки на "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю і дует з Тільдою ​​Свінтон дали свої плоди: про Езра почали говорити як про майбутню зірку. Наступного року він з'явився у фільмі "Добре бути тихонею", де ділив майданчик з Еммою Вотсон і Логаном Лерманом.

Реклама
Езра Міллер у фільмі "Щось не так з Кевіном"

Пізніше Міллера помітили в Голлівуді. Warner Bros. Pictures підписала з ним контракт, і він став частиною двох легендарних кіновсесвітів: Гаррі Поттера і DC. 2016 року на екрани вийшли відразу три блокбастера з його участю: "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", "Загін самогубців", а також "Фантастичні звірі і де їх шукати". Вразивши критиків і глядачів, Езра заслужив до себе повагу в індустрії і продовжує працювати як у великих проектах, так і в незалежному кіно.

Езра Міллер для GQ Style

Міллер відомий і тим, що він є членом ЛГБТ-спільноти. 2012 року актор розповів, що він квір – тобто людина, що не вписується в межі лише однієї сексуальної та гендерної ідентичності. Він постійно говорить про те, що не позиціонує себе як чоловік або жінка, а іноді навіть не впевнений в тому, що він людина. Швидше за все, такі coming out та ідентифікація викликані непростим дитинством, коли над Міллером знущалися однолітки через його андрогінну зовнішність, а також пережитий досвід сексуального домагання на початку його кар'єри. На щастя, все, що відбулося в житті, не затьмарило світогляду актора і не вплинуло на його відкритість до світу.

Квір-ідентифікація у Езри спроектована і на його друге, не менш важливе, заняття – музику. Він співає і грає в групі Sons of an Illustrious Father. У своїх піснях бенд торкається проблем нашого часу і згадує шокуючі події в суспільстві. Всі учасники групи відомі своєю активною громадянською позицією. Наприклад, у групи є пісня, присвячена стрілянині в нічному гей-клубі Pulse в Орландо 2016 року, внаслідок якої загинули 49 людей.

Езра Міллер в пуховику Moncler x Pierpaolo Piccioli

Самоідентифікація допомагає Езрі не звертати увагу на маркери "чоловічого" і "жіночого" в одязі. Актор не боїться вдягати сукні, може нафарбувати губи і приміряти яскравий макіяж. Чого тільки вартий один з останніх образів актора для прем'єри другої частини "Фантастичних звірів" у Парижі. Міллер з'явився на червоній доріжці в пуховику з колаборації Moncler x Pierpaolo Piccioli.

Відразу за таким епатажним і вражаючим виходом були не менш [приємно] шокуючі медіаподії, пов'язані з Міллером. Недавня зйомка для випуску журналу GQ Style підтверджує, що Езрі подобається розмивати гендерні кордони. Ця сесія – яскравий приклад гендерного самовираження, адептом якого і є Міллер.

Езра Міллер у зйомці для GQ Style

Здається, що актор всіляко сприяє новій сексуальній революції в тій же приголомшливо делікатній манері, як і в 1970-х роках, – замінює сталі норми на щось більш сучасне, "полікультурне", за його ж словами.

Езра Міллер у зйомці Playboy

За GQ відбулась зйомка для журналу Playboy. Може здатися, що ці епатажні кадри зроблені для інтернет-галасу. Але навіть якщо припустити, що це правда, в будь-якому випадку результатом є інше уявлення про те, як повинен поводитись популярний і знаменитий чоловік. Молоді комерційно успішні знаменитості не тільки хочуть бути рольовими моделями, але і несуть відповідальність за свою мимовільну місію. Пригадується нещодавнє інтерв'ю Тімоті Шаламе і Гаррі Стайлса для i-D, де вони говорять про "нову форму мужності". Те, що робить молоде покоління артистів, – це великий крок у правильному напрямку. Як говорить сам Міллер, він пишається тим, що є серед тих, хто відводить Голлівуд від расиського, сексистського і культурного безладу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.