До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Тімоті Шаламе у фільмі "Дюна"

У мережі з’явилося перше офіційне фото з майбутнього фільму Дені Вільнева "Дюна", заснованого на однойменному романі Френка Герберта.

Тімоті Шаламе у фільмі "Дюна"

"Дюна" — це, мабуть, найважливіша прем’єра 2020 року для справжніх кіноманів. У центрі сюжету — історія талановитого аристократа Пола Атрейдеса, народженого для великих справ, наприклад, вирушити на небезпечну планету Арракіс і перемогти там всіх лиходіїв.

Реклама

На першому офіційному кадрі з фільму "Дюна", який зняв режисер стрічок "Прибуття" і "Той, хто біжить по лезу 2049" Дені Вільнев, зображений Тімоті Шаламе в ролі Пола Атрейдеса на його рідній планеті Каладан.

Кадр з фільмування "Дюни"

Ідеться про далеке майбутнє серед феодального міжзоряного суспільства, у якому різні сімейні клани керують цілими планетами. Дім Атрейдес, зокрема, опікується малонаселеною й пустельною планетою Арракіс, яка є єдиним джерелом видобутку "прянощів", наркотику, який подовжує життя й підвищує розумові здібності. "Прянощі" також використовують для космічних перельотів. Оскільки цю речовину можна добути тільки на Арракісі, планета стає бажаним і небезпечним об’єктом для інших Домів у всесвіті.

Для багатьох режисерів "Дюна" — мрія: так, 30 років тому за її екранізацію взявся Девід Лінч, а головну роль зіграв Кайл Маклахлен; марив про екранізацію роману й Рідлі Скотт. Чи треба говорити, що Дені Вільнев зібрав блискучий акторський склад. Крім Шаламе, у фільмі також з’являться Оскар Айзек, Джош Бролін, Ребекка Фергюсон, Стеллан Скарсгаард, Зенден і Дейв Батіста. Над сценарієм працював Ерік Рот, володар "Оскара" за роботу над фільмом "Форест Гамп".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.