До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові подробиці другого сезону "Ейфорії"

Яскрава підліткова драма "Ейфорія" із Зендаєю в головній ролі повертається після дворічної перерви. Днями HBO представили перший офіційний тизер другого сезону, а сам сезон ми побачимо вже 9 січня 2022 року. Тизер починається зі сцени із Зендаєю: її героїня Ру лежить у ліжку й підспівує гіту Френка Сінатри "Call Me Irresponsible". Вона танцює по домі, поки її сестра Джіа (Сторм Рід) не запитує: "Ти під кайфом?". "Коли ти молодший, все здається вічним", — каже Ру задумливо за кадром. "Але в міру того, як ти стаєш старшим, починаєш розуміти, що немає нічого постійного, і всі, кого любиш, можуть піти".

Поряд із Зендаєю, у тизері ми бачимо інших акторів з першого сезону, як-от Сторм Рід, Сідні Свіні, Алекса Демі й Барбі Феррейра, також з’являється Гантер Шафер у ролі неземної Джулс, Мод Апатоу в ролі прямолінійної Лексі, Джейкоб Елорді в ролі соціопата Нейта та Ангус Клауд — у ролі чарівного торговця наркотиками Феско. Згідно з Deadline, до акторського складу додадуть нові імена, серед яких музикант Домінік Файке й актори Мінка Келлі та Фленорі-молодший.

Реклама

Другий сезон сфокусується на наслідках непростого розриву Ру і Джулс. Коли Зендая дала інтерв’ю британському Vogue кілька місяців тому, вона саме перебувала в процесі виснажливого нічного знімання "Ейфорії". Про Ру акторка сказала: "Я можу зрозуміти її досвід лише до певної міри, і тоді мені доводиться зважати на досвід режисера Сема Левінсона. Він був наркоманом багато років у підлітковому віці. І він чистий з 19 років. Це те, що обнадіює. Так, ми справді показуємо всі ці похмурі штуки — особливо в другому сезоні, що розбиває мені серце через Ру, — але є проблиск надії, тому що я знаю, що вона — альтер его Сема".

Побачимо нові серії "Ейфорії" вже 9 січня на HBO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.