До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найочікуваніших серіалів травня

Бенедикт Камбербетч у ролі плейбоя-аристократа, Лора Дерн в драмі про сексуальне насильство і Емі Адамс у трилері "Гострі предмети" – в травні серіали готують нам багато акторських відкриттів.

Бенедикт Камбербетч у серіалі "Патрік Мелроуз"
"Говардс Енд"

На каналі Starz стартує британський міні-серіал "Говардс Енд". Це адаптація однойменного роману Е.М.Форстера 1910 року. Дія серіалу відбувається на початку XX століття і розкриває у всій красі відносини трьох британських сімей, які уособлюють собою три типових стани: багаті капіталісти, буржуа і середній клас. Серіал знятий майстерно: його режисер – Гетті Макдональд, автор "Доктора Хто" і "Фортитьюд". Окремого браво заслуговує те, як у "Говардс Енд" відображена мода епохи: капелюхи-циліндри, костюми-трійки, мереживні сукні і високі зачіски у жінок. Маєтком Говардс Енд під час зйомок стала реальна англійська садиба XVI століття.

Реклама
"Патрік Мелроуз", з 12 травня

"Патрік Мелроуз" – екранізація одразу п'яти романів популярного британського автора, букерівського номінанта Едварда Сент-Обіна. Його герой – нахабний британський плейбой і аристократ Патрік, який намагається впоратися зі своїми проблемами за допомогою алкоголю і багаточисленних романів. У ролі Патріка Мелроуз – головний аристократ британського кіно Бенедикт Камбербетч, який, за чутками, давно хотів зіграти цю роль і сам її ініціював. Серіал виходить на каналі Showtime.

"Гострі предмети", з 27 травня

Над одним з найбільш очікуваних серіалів року працює зоряна команда. Режисер "Гострих предметів" – Жан-Марк Валле, який зняв "Далласький клуб покупців" і перший сезон "Великої маленької брехні". У головній ролі – Емі Адамс, а знятий проект за романом Гіліан Флінн – автора бестселера "Зникла". "Гострі предмети" – ще один трилер: це історія про кримінального репортера Каміллу Прікер (Емі Адамс), яка розслідує вбивство двох маленьких дівчаток у Міссурі. Інтриги додає той факт, що Камілла тільки вийшла з психіатричної клініки, де пробула кілька років, і має жахливі відносини з власною матір'ю. Критики припускають, що це буде страшенно похмурий і лячний серіал HBO.

"Казка", з 26 травня

Розкішні актриси Лора Дерн ( "Велика маленька брехня") і Елізабет Дебікі ( "Нічний адміністратор") грають головні ролі в новому проекті HBO про сексуальне насильство. "The Tale" розповідає історію журналістки і режисера (Лора Дерн), яка згадує драматичний досвід сексуального насильства, пережитий нею в 13 років. Автор сценарію і режисер цієї історії – продюсер Дженніфер Фокс – розповідає в серіалі про власний досвід. Проект став однією з найбільш обговорюваних прем'єр на фестивалі "Санденс". Спочатку The Tale планували як фільм, але права на показ купив канал HBO, і фільм перетворився на серіал з трьома епізодами.

"Дощ", з 4 травня
У співпраці з датчанами Netflix випускає стильну постапокаліптичну драму "Дощ". Її дія відбувається в недалекому майбутньому в Скандинавії: дощ – вірус, що знищив все населення, вижили тільки кілька молодих хлопців, які намагаються будувати новий світ in the middle of nowhere. Творці розповідають, що "Дощ" – історія про те, що означає бути людиною, а перший трейлер натякає, що серіал буде дуже напруженим. У головних ролях – ціле сузір'я молодих датських і шведських акторів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.