До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал "Патрік Мелроуз" з Бенедиктом Камбербетчем

Світ на повну силу готується до нового 2018 року – вибирає, що буде носити, їсти, читати в новому році. Тим часом Vogue.ua знає, який серіал безсумнівно стане одним з найпопулярніших в 2018 – "Патрік Мелроуз" з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.​

Бенедикт Камбербетч
Про що

"Патрік Мелроуз" – екранізація відразу п'яти романів популярного британського автора, букерівського номінанта Едварда Сент-Обіна. З 1992 по 2011 роки Сент-Обін написав п'ять книг про Патріка Мелроуза – чарівного британського плейбоя з аристократичної сім'ї. "Це дуже похмурі книги з дуже дорослими темами", – так описують цикл Сент-Обіна критики. Його герой виріс в жорстокості, в дитинстві його бив батько; в дорослому віці, Патрік намагається впоратися з депресією за допомогою алкоголю, наркотиків і авантюр. Здається, цей хороший поганий герой просто створений для Бенедикта Камбербетча. Дія книги охоплює різні часи і країни: це і Франція 1960-х, і Нью-Йорк 80-х, і сучасна Великобританія. До речі, романи Сент-Обіна називають автобіографічними, і кажуть, що харизматичний Патрік Мелроуз списаний з самого автора.

Реклама
Едвард Сент-Обін
Чому Камбербетч?

З чуток, створення серіалу ініціював сам актор. У багатьох інтерв'ю ще з 2013 року Камбербетч говорив, що хоче зіграти Мелроуз, пізніше виявилося, що актор готовий виступити і в ролі продюсера. Сценарист серіалу говорить, що з цією роллю на британському телебаченні могла впоратися тільки одна людина – і це Камбербетч. "Бенедикт – ідеальний вибір. Це величезна роль, він присутній в кожній сцені, так що тут потрібен хтось з гамлетівською мінливістю і неврівноваженістю. Це шалений, харизматичний, дотепний персонаж з непевною поведінкою, який може бути і відразливим, і зворушливим одночасно".

Бенедикт Камбербетч

Бенедикт Камбербетч
Яким буде серіал

Серіал вийде на каналі Showtime і буде складатися з п'яти епізодів, кожен присвячений новій книзі. Дружину Патріка Мелроуза зіграє популярна британська актриса Анна Маделей (серіали "Містер Селфрідж", "Корона"), а його коханку – зірка серіалів "Доктор Хто" і "Фортитьюд" Джессіка Рейн. Судячи з перших кадрів зі знімального майданчика, в цьому серіалі Камбербетч приміряв цілком звичний для себе стиль. Його герой Патрік – зразковий британський денді, як і сам актор: він вибирає класичні пальто, костюми і шарфи в клітинку.

Читайте також:

Найстильніші детективні фільми

Девід Лінч про мистецтво, медитацію та задоволення від життя

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.