До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин, чому Елізабет Дебікі буде ідеальною принцесою Діаною

Цього тижня Netflix оголосили, що в останніх двох сезонах "Корони" принцесу Діану зіграє актриса Елізабет Дебікі. Фанати серіалу в захваті — і небезпідставно. Нижче наводимо 5 причин, чому актриса з Австралії ідеальна для цієї ролі.

Фото © Arthur Elgort (Vogue.co.uk)
Вона була балериною

Батьки Дебікі були танцівниками, і вона навчалася балету в дитинстві, перш ніж стала актрисою. "Я лінива колишня балерина", — зізналася вона Vogue під час фотосесії у 2018 році. "Я не ходила на заняття чотири роки". Діана теж захоплювалася балетом. У 1985 році принцеса, як відомо, вивчила уривок з балету "Дівчата з міста" Біллі Джоела, виконавши його на сцені для найбільших шанувальників трупи Королівського балету, включно з її тодішнім чоловіком принцом Чарльзом.

Реклама
Вона має ідеальну вимову
Кадр із серіалу "Нічний адміністратор"

Австралійська актриса має чудову вимову й уміє передавати нюанси різних акцентів. Вона продемонструвала це ще 2016 року, коли зіграла американку-коханку торговця зброєю в серіалі "Нічний адміністратор". У 2018 році Дебікі перевтілилася на англійку з діда-прадіда Вірджинію Вулф у фільмі "Віта і Вірджинія", цього разу продемонструвавши багаті нюанси англійського акценту.

Вона вміє бути гламурною в кадрі

Дебікі гратиме принцесу Діану починаючи з 1990 року, коли королівський стиль став набагато гламурнішим, ніж будь-коли раніше. На щастя, актриса вже показала, що здатна вдягнути легендарну сукню помсти 1994 року. Найяскравіший образ у фільмографії Дебікі — чарівна, вільна й до певної міри сумнівна з морального погляду Джордан Бейкер у фільмі "Великий Гетсбі". І там Дебікі носила сукні в стилі дівчат-флеперок з апломбом і гордістю.


Лондон — її новий дім

Елізабет народилася в Парижі, а коли їй виповнилося п’ять, сім’я Дебікі переїхала до Мельбурна. Однак з поступовим розквітом її кар’єри дівчина переїздить до Лондона — час від часу працюючи в Лос-Анджелесі. Тепер Лондон став для актриси другою домівкою. До речі, національне надбання Великої Британії Крістофер Нолан запросив Дебікі на одну з головних ролей у своєму фільмі "Тенет", що має стати одним з найепічніших блокбастерів року.

Вона дуже висока

Уже багато хто написав про те, що Дебіка високого зросту. Якщо бути точнішим, її зріст — 182 см. На думку відданих фанатів "Корони" це робить її підхожою для ролі принцеси Діани, зріст якої становив 177 см. До речі, Діана була однакового зросту з принцом Чарльзом. Актриса Віола Девіс, партнерка Дебікі по фільму "Вдови", міркувала в інтерв’ю Vogue 2018 року: "Час від часу роль допомагає вам розібратися в тому, що стосується вас самих. Елізабет говорила мені, що завжди почувалася некомфортно через свій зріст... ". Безсумнівно, зараз вона почувається трохи інакше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.