До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Космічна краса на шоу Fendi Couture весна-літо 2022

Кристали для обличчя, гладеньке волосся — подіум Fendi Haute Couture перетворився на науково-фантастичну бьютіфантазію.

Fendi Haute Couture

Моделі, які пурхали подіумом у Кіма Джонса, постали з вуалями з кристалів на обличчі і з гладенько зачесаним глянсовим волоссям.

Fendi Haute Couture

Натхненні темами шоу про космос, астрологію й небо, візажист Пітер Філіпс і перукар Гвідо Палау створили ретрофутуристичні образи, призначені для іншої галактики. "Кім любить сюрпризи, тож надав нам повну свободу дій", — захоплено каже Пітер Філіпс, який розробив концепцію макіяжу: розсипи монохромних кристалів різного розміру в одному з трьох різних відтінків — вугільно-чорний, шампань, срібло. Щоб компенсувати блиск волосся, шкіра залишається напівматовою, але все ж таки світиться. М'які акценти створювали рум'яна, перламутрові повіки і хайлайтер, здатний красиво переливатися.

Реклама
Fendi Haute Couture

"Декорації були такими, начебто це кадри з науково-фантастичного фільму початку 80-х "Трон", — каже Гвідо Палау. – Були всі ці чудові відсилання до минулого й майбутнього, і я хотів показати це в зачісках". Для Палау головною точкою відліку стало вивчення зображень ченців, священників і Жанни д'Арк, натхненних строгими стрижками з нарочито короткими чубчиками.

Fendi Haute Couture

Так і з'явилася низка гладеньких зачісок із коротко підстриженим волоссям, просто залитим блиском для футуристичного ефекту. "Я хотів, щоб це було сучасно і з відчуттям майбутнього, — пояснив дизайнер. — Новий класицизм".

Fendi Haute Couture
Красиво обіграні аметистові й кристальні кафи для вух, розроблені Дельфіною Делетре, поєднання "зоряної" шкіри і блискучого волосся стало приголомшливою б'ютіримою для позаземних фантазій Джонса.

Текст: LAUREN VALENTI
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.