До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пет МакГрат запускає постійну колекцію макіяжу

Цієї осені візажист Пет МакГрат запускає постійну лінійку Pat McGrath Labs

У жовтні 2015 Пет заснувала власну марку косметики Pat McGrath Labs, під якою вийшли Gold 001, золоті блискітки для професійних візажистів. Набір умить став популярним, і його обмежений наклад у 1000 екземплярів розійшовся за секунди. Слідом з'явився пігмент Phantom 002, хайлайтер Skin Fetish 003, засоби для губ Lust 004 (атласні помади та сяйливі пігменти), засоби для очей Metalmorphasis 005 (підводка і переливчасті, як ртуть, тіні), набори для smokey eyes Dark Star 006.

Реклама

Починаючи з вересня Pat McGrath Labs запустив лінійку, до якої увійде 61 засіб. Найочікуваніший продукт – семиколірний набір тіней Mothership Eye Palette ($125) у трьх гамах: Subversive, Sublime і Subliminal.

Старт продажів призначений на 28 вересня на сайті візажиста patmcgrath.com і 6 жовтня – на sephora.com. Дещо раніше, 16 вересня, в продаж надійдуть засоби для губ: 12 відтінків надстійких олівців, 40 відтінків помади.

Читайте також:

Два подиумных бьюти-средства, которые вы полюбите этим летом

Нові призначення: Пет МакГрат стала редактором Vogue Britain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.