До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні бьюті-секрети "янголів" Victoria's Secret

Моделі–посланниці Victoria's Secret точно знають як доглядати за собою за будь-якої погоди і пори року. У розпал літа вони не перестають ділитися з підписниками світлинами з відпочинку і заодно розкривати свої маленькі бьюті-таємниці – від улюблених кремів, видів спорту до напоїв і хобі.

Сара Сампайо

Літні знімки Сари Сампайо, якими вона ділиться з підписниками в інстаграмі, демонструють, що вберегти волосся від сонця їй допомагають тугі коси, після яких виходять природні локони, а наситити організм вітамінами краще за допомогою ягідного смузі. Спортивні літні навантаження Сампайо не менш цікаві – серфінг, парна йога на свіжому повітрі, катання на велосипеді і скейтбординг. Не відреклася модель і від декоративної косметики. Вона робить ставку на яскраві губи, які у поєднанні зі зволоженою засмаглою шкірою виглядають підкреслено яскраво. До речі, шкіру вона захищає кремами з індексом захисту не менше SPF 30.

Реклама

<b>АнгелыБьютиСоветыСампайо</b>

Алессандра Амбросіо

Алессандра Амбросіо з Бразилії і тому не уявляє свого життя без сонця, але як мешканка південної країни знає, що засмагати треба обережно. Судячи з її інстаграм-світлин, засмагати вона любить під час заходу сонця, коли воно м’яке й приємне. Під час пляжного відпочинку підтримувати форму їй допомагає катання на SUP-бордингу і йога. Також топ-модель не виходить на пляж без сонцезахисних окулярів. Її улюблена модель – класичні авіатори, які пасують для будь-якого образу.

<b>АнгелыБьютиСОветыАмбросио</b>

Жасмин Тукс

Поки більшість "янголів" Victoria's Secret проводить канікули біля моря, американка Жасмін Тукс, якій минулого року довірили представляти Fantasy Bra вартістю у три мільйони долларів, подорожує горами. Разом з коханим вона відправилась в Еквадор, до підніжжя вулкану Котопахі. Окрім катання на конях Тукс багато ходить пішки, що дозволяє легко підтримувати форму, навіть інколи потішити себе солодкою ватою або газованою водою. Без спорту літо цієї дівчини також уявити складно. До речі, своїми тренуваннями вона активно ділиться в Snapchat.

<b>АнгелыБьютиСоветыТукс</b>

Лілі Олдридж

Лілі Олдридж цього літа закликає підписників активно проводити час, правильно харчуватись і не забувати про захист шкіри. Сама вона також дотримується цих правил. Засмагає тільки з кремом SPF50 і не забуває ділитися своїми улюбленими бьюті-продуктами, наприклад, кремами La Mer. До речі, вона також розповідає, що влітку найбільше любить поєднання яскравих губ і чистої шкіри, геть без макіяжу.

<b>АнгелыБьютиСоветаЭлдридж</b>

Читайте також:

Таитянские каникулы Брэдли Купера и Ирины Шейк

6 фитнес-идей: любимые тренировки моделей на свежем воздухе

За кем следить: Инстаграм с фитнес-советами от ангелов Victoria's Secret

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.