До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Джареда Лето на червоних доріжках

26 грудня Джаред Лето святкує своє 50-річчя. На честь цього Vogue.ua вирішив згадати найяскравіші появи актора, музиканта і режисера на червоних килимових доріжках.

Свою першу велику роль Джаред Лето отримав у 23 роки: він зіграв Джордана Каталано в дуже успішному молодіжному серіалі "Моє так зване життя". Саме ця робота проклала Лето шлях до зіркового Олімпу. У 1999 році він знімається у фільмі "Бійцівський клуб". Головні ролі в картині виконали Бред Пітт і Едвард Нортон, а Лето дістався один із другорядних героїв. З 2000 року кіномашина несе актора на небувалій швидкості, і список його робіт поповнюється стрічками "Американський психопат", "Олександр", "Збройовий барон", "Глава 27", "Пан Ніхто", "Даласький клуб покупців", "Загін самогубців" , "Той, що біжить лезом 2049" і, звісно, "Дім Гуччі". Задля участі в "Главі 27" Джаред Лето погладшав на 27 кілограмів, а про найнеймовірніші його перетворення ми вже розповідали раніше.

Реклама

Яскраву фільмографію актора супроводжують не менш яскраві появи на червоних доріжках. Виходи знаменитості вже стали синонімом святкового шику: вишукані костюмні двійки найчастіше доповнені незвичайними декоративними елементами, як-то атласні лацкани, відкладний комір, квіткові аплікації та всілякі принти. Авторство останніх образів Лето належить Алессандро Мікеле, креативному директору Дому Gucci, дружба з яким уже не перший рік пов'язує актора. І від цієї модної співпраці точно виграють обидва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.