До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джонні Депп зареєструвався в TikTok

Історія судового процесу Джонні Деппа проти колишньої дружини Ембер Герд, схоже, досягла абсолютного піку: актор, який здобув перемогу в справі, приєднався до TikTok.

Джонні ДеппДжонні Депп

Джонні Депп приєднався до популярної платформи менш ніж за тиждень після того, як виграв судовий позов проти Ембер Герд. Присяжні одноголосно винесли вердикт після триденного розгляду питання: чи звела акторка наклеп на Деппа у своїй статті для Washington Post у 2018 році, в якій вона називала себе публічною особою, що стала жертвою домашнього насилля. Всього за кілька годин після реєстрації в соціальній мережі Джонні Депп набрав понад 4 мільйони підписників на своїй офіційній сторінці. У першій публікації актор подякував шанувальникам за підтримку.

Реклама
@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. Weve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

Stranger – Love Joys

Перше відео Деппа в TikTok — це монтаж із кадрів шанувальників, які вітали його, коли він їхав до суду, а також кадри його виступу з британським гітаристом Джеффом Беком. "Усім моїм найдорожчим, відданим і непохитним прихильникам, — написав актор. — Ми всюди були разом, ми все бачили разом. Ми пройшли разом один шлях. Ми вчинили правильно разом, і все тому, що ви не були байдужими". Впродовж години після публікації відео набрало понад 390 000 уподобайок у TikTok.

Увесь судовий процес TikTok функціонував як онлайн-форум уболівальників Джонні Деппа. Наприкінці квітня NBC News повідомив, що гештег, присвячений Деппові #JusticeForJohnnyDepp ("Справедливість для Джонні Деппа"), зібрав 3 мільярди переглядів на платформі. Впродовж наступного місяця соціальна мережа була переповнена продеппівським контентом: від відео, що пояснюють мову тіла Ембер Герд, до відеоуроків про приховування синців за допомогою макіяжу.

Нагадаємо, у 2019 році Джонні Депп подав позов до суду на Ембер Герд на 50 мільйонів доларів і заявив, що її твердження завдали шкоди його репутації та кар’єрі. Докладніше про судовий процес читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.