До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер серіалу "Чорнобиль" Юган Ренк виступить у Києві

19 вересня 2020 року в київському PMHUB відбудеться перший в Україні майстер-клас культового режисера Югана Ренка. Розповідаємо, чому не можна пропустити цей захід.

Юган Ренк

Юган Ренк — один з тих режисерів, який може похвалитися максимально різнобічним послужним списком. Він — лауреат премій "Еммі" і Гільдії режисерів Америки, автор серіалів "Чорнобиль", "Ходячі мерці", "Пуститися берега", "Вікінги". Але спочатку він уславився як режисер музичних відео світових зірок, таких як Мадонна, Бейонсе, Девід Бові, Роббі Вільямс, Кайлі Міноуг. Серед робіт Ренка також є і кампейни для всесвітньовідомих брендів: рекламні ролики для H&M, Calvin Klein, Netflix, Pepsi, Chanel, Cartier, Paco Rabanne, Givenchy, Valentino, Fendi, Dom Perignon.

Реклама
Кадр із серіалу "Чорнобиль"

Під час майстер-класу в Києві Юган Ренк розповість про свій кар’єрний шлях і про те, як працювати режисером у серіалах, поговорить про особливості виробництва багатосерійних шоу, музичних кліпів і рекламних відео, а також поділиться техніками й таємницями створення серіалу "Чорнобиль".

Захід складатиметься з 2 частин: перший майстер-клас присвячений особливостям режисури на великих проєктах, а другий — техніці режисури на прикладі серіалу "Чорнобиль", над яким працював Юган. Після майстер-класів кожен гість зможе поставити питання у форматі Q&A.

Майстер-клас організували кінофестиваль "Молодість" і B2B Doc за підтримки Radioaktive Film. Квитки можна придбати на сайті Ticketsbox.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.