До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кохання Пітера Дінклейджа і Еріки Шмідт у 10 фотографіях

11 червня Пітер Дінклейдж, відомий як Тіріон Ланністер з "Гри престолів", святкує свій ювілей. Американському актору і одному з улюблених персонажів телеглядачів у багатосерійній сазі про боротьбу впливових домів за Залізний Трон Семи Королівств виповнюється 50 років. Пітер у кіноіндустрії вже близько двох десятиліть, але саме завдяки ролі розумного і красномовного карлика Тіріона Ланністера про нього дізнався весь світ. Дінклейдж отримав за цю роль "Золотий глобус" і три нагороди "Еммі".

Пітер Дінклейдж

Маленький зріст не завадив Пітеру стати успішним актором і щасливим чоловіком. Дінклейдж одружився 2005 року з театральною режисеркою Ерікою Шмідт. Через шість років у пари народилася донька Зеліг, а у вересні 2017 року – друга дитина. Пітер і Еріка регулярно з'являються разом на червоних доріжках, мило тримаються за руки і завжди посміхаються. Vogue.ua зібрав 10 фотографій щасливого подружжя.

Реклама

<b>любовь Питера Динклэйджа и Крики Шмидт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.