До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: серпень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Кайлі Дженнер народилася 10 серпня 1997 року. Photo: @kyliejenner
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Успіх очікує на Овнів у питаннях нерухомості. Ті, хто давно шукає помічника або працівників, теж зможуть розв’язати проблеми. Але за роботою не варто забувати про близьких: у серпні їм, імовірно, буде потрібно турбота й увага.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Кінець літа — ідеальний час для виїздів і подорожей, набуття нового досвіду, відвідування тренінгів і роботи над собою. Вдало вирішаться фінансові питання: випаде шанс вельми вигідно вкласти кошти.

БЛИЗНЯТА, 21 травня — 21 червня

Настає період продуктивної роботи, яку буде гідно оцінено. На багатьох чекають подарунки й приємні сюрпризи. Колишні заслуги й хороші відносини з людьми допоможуть знайти вихід з будь-якої ситуації.

РАК, 22 червня — 22 липня

Фізична активність стане новим цікавим напрямом особистого розвитку: хтось вийде нарешті на пробіжку, хтось вибере тренування в залі. Спорт стане каталізатором неординарних ідей і планів.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Позитивний настрій і легкість у думках допоможуть у приємних знайомствах і набутті нового досвіду. Зірки рекомендують сміливо дивитися на нові можливості й прораховувати вигоду нових життєвих сценаріїв.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Останній літній місяць обіцяє зиск від уже наявних проєктів або вдалих інвестицій. Прекрасний час для будь-яких фінансових операцій і покупок. Романтичний настрій підсилить позитивну ауру серпня.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Навіть якщо здаватиметься, що все йде не так, у перспективі витримка приведе до мети. Зірки рекомендують прощатися зі шкідливими звичками — і вибирати для перезавантаження гірську місцевість: вона зміцнить і силу, і волю.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Серпень ідеальний для відпустки. Можна провести його на самоті, щоб звірити внутрішній компас з окресленими планами. Загостриться інтуїція — на неї й варто покластися, коректуючи напрям росту.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Щойно на думку спадає цікава ідея, варто відразу ж втілювати її в реальність. Що більше справ буде розпочато в серпні, то вища ймовірність дістати позитивні результати. Публічні презентації власних досягнень теж допоможуть у цьому.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Август, найімовірніше, виявиться так чи інакше пов’язаний з купівлею, заміною, ремонтом техніки: від габаритної, на кшталт автомобіля, до улюблених гаджетів. Можна буде знайти вигідні варіанти придбання оргтехніки, потішити себе новим ноутбуком або айфоном останньої моделі.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Кінець літа додасть у життя ліричних нот. Хтось зустріне споріднену душу й зав’яже серйозні стосунки, а ті, хто вже в парі, відчують приплив закоханості. Ба більше, у серпні, піддавшись почуттям, можна відновити й колишні зв’язки, якщо розрив був поспішним.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Схоже, наприкінці літа буде не до відпочинку: на роботі доведеться докласти більше зусиль, ніж зазвичай, щоб укластися в намічені строки й не зірвати реченців. Проте зірки рекомендують не забувати про відпочинок і давати організму час на відновлення.

Текст: Міли Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.