До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша чоловіча колекція Джона Гальяно для Maison Margiela

Джон Гальяно продовжує вибудовувати і розвивати свій світ в Maison Margiela і кидати виклики самому собі. На цей раз він представив свою дебютну чоловічу колекцію для модного Будинку, назвав яку "Синергія".

Подібна назва пояснюється легко – складний і авангардний посил Maison Margiela дизайнер постарався поєднати зі своїм внутрішнім почуттям прекрасного, в якому є місце і театру, і пишним формам, а синергія якраз і повинна ці два начала об'єднати в один сильний потік.

Реклама

Побудував британець колекцію на яскравих життєствердних відтінках – жовтий, помаранчевий і червоний немов стали відповіддю дизайнера всім тим злостивцям, які ховали його кар'єру після скандалу 2011 року. Деконструйовані плащі і велика кількість пластику на подіумі мирно сусідили з цілком практичними об'ємними тренчами і стьобаними жакетами, а м'які сумки-подушки і зовсім стануть бестселерами, доведено пальтами-ковдрами.

Подивитися всю колекцію.

Читайте також:

Тиждень чоловічої моди в Парижі: Dries Van Noten, Jil Sander і Rick Owens

Кейт Мосс і Наомі Кемпелл закрили шоу Louis Vuitton Menswear

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.