До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше зимове взуття

Зимові морози нікого не оминають. Навіть якщо ви пересуваєтеся містом машиною, слід подбати про здоров'я і придбати пару взуття на хутрі для різкого похолодання. У сезоні осінь-зима 2019/2020 в центр уваги потрапили: черевики з хутром назовні, взуття на платформі, моделі на тракторній підошві і високі чоботи з хутром. Щоб бути напоготові, коли стовпчики термометра опустяться до -10, Vogue UA підготував добірку зимового взуття цього сезону, яке може бути не тільки практичним, але і модним.

Tod's осінь-зима 2019/2020
З хутром зовні

Цієї зими модні бренди пропонують взутися в об'ємні черевики з хутром, яке тепер не лише всередині взуття, а й зовні. Так, Кеті Голмс вже прислухалася до порад дизайнерів і придбала зимові черевики Chloé x Sorel. Схожі моделі можна знайти у Chanel шкіряні черевики білого і чорного кольорів, декоровані овчиною для різких морозів. Тим часом у колекції Courreges з'явилися білосніжні черевики, що нагадують хутро єті.

Реклама
Chanel осінь-зима 2019/2020
Courreges осінь-зима 2019/2020

<b>ботинки мехом наружу</b>

Ботфорти

Ботфорти або високі чоботи на хутрі цієї зими є не просто модним трендом, а необхідністю. Такі пари можна поєднати з вузькими джинсами і легінсами, доповнити трикотажною сукнею або вовняною спідницею – від зухвалої довжини міні до елегантної міді. Наймодніші моделі представлені в колекціях Celine і Max Mara.

Celine осінь-зима 2019/2020
Max Mara осінь-зима 2019/2020

<b>ботфорты зима</b>

На танкетці

У новому сезоні нас чекає повернення взуття на танкетці з 1970-х. Нехай воно не найпрактичніше в період заморозків, зате такі черевики візуально подовжують ноги і за відчуттями під час носіння їх можна порівняти з домашніми капцями. Шанувальниці стилю мілітарі знайдуть для себе відповідні моделі в колекції Miu Miu, а дівчата, які віддають перевагу позачасовій класиці, із задоволенням приміряють черевики Chanel.

Miu Miu осінь-зима 2019/2020
Chanel осінь-зима 2019/2020

<b>на танкетке</b>

Тракторна підошва

Коли на вулиці тане сніг і з'являються величезні калюжі, або коли настають різкі заморозки рятує взуття на масивній тракторній підошві. Черевики, що відсилають до військової тематики, цієї зими є найактуальнішим взуттям, яке носять не лише героїні streetstyle-хронік, а й знаменитості. Так, Prada показали цього сезону черевики на масивній підошві з додатковими кишенями, а Bottega Veneta утилітарні чоботи з гладкої шкіри.

Prada осінь-зима 2019/2020
Bottega Veneta осінь-зима 2019/2020

<b>тракторная подошва</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.