До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила й чуттєвість: нова колекція ELENAREVA весна-літо 2022

Дизайнерка Олена Рева продовжує історію про жіночу силу й у новому весняно-літньому сезоні 2022 звертається до масштабної історичної постаті Ольги Кобилянської — української письменниці, вправної вершниці і яскравої емансипе.

Використовуючи елементи біографії письменниці та її творчості, дизайнерка фантазує про грань між жіночим і чоловічим гардеробом. До серії делікатних суконь зі складною шнурівкою і топів-бюстьє бренд додає строгі костюмні двійки, монументальні штани-палацо й атлетичні корсети, які можна вдягати поверх жакетів і суконь. Традиційна українська плахта трансформується в лаконічні спідниці із заходом, які можна носити поверх штанів або кюлотів.

Реклама

У колекції також використовується делікатне мереживо, яке знаходить своє втілення у спокусливих бра: вони стають частиною суконь і топів. Вбрання для вечірніх виходів виготовлені зі струмливого шовку й віскози — в монохромних чорно-білих і ніжному лимонному відтінках.

На ліловому шовку розпускаються білі суцвіття едельвейса. Художниця Ліна Нечиполіна, що працює з текстилем, створила графічний принт у вигляді улюбленої квітки Ольги Кобилянської — символу кохання і вірності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.