До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні плащі сезону весна-літо 2020

Складання весняного гардероба в новому сезоні передусім слід почати з придбання шкіряного плаща, який справедливо можна назвати найактуальнішою покупкою 2020 року. Streetstyle-активістки вже почали перевіряти шкіряні плащі в дії, а дизайнери продовжують насичувати свої колекції моделями різних кольорів і фасонів – від мінімалістичних варіантів прямого крою до плащів без рукавів з благородним блиском.

Givenchy весна-літо 2020

Шкіряні плащі цієї весни складають гідну конкуренцію вовняним пальтам у клітинку і традиційним британським тренчам у відтінках мокрого піску. Вони мають свіжий і небанальний вигляд. Так, за лаконічним плащем бордового відтінку в стилі 1990-х років пряма дорога до Hermes, а за полегшеним варіаном без рукавів, виконаним за принципом тренча до Givenchy.

Реклама
Hermes весна-літо 2020
David Koma весна-літо 2020

Цієї весни кожній дівчині слід володіти хоча б одним шкіряним плащем. Базову чорну модель з ненав'язливим блиском "а-ля Трініті" можна знайти в колекції David Koma, а якщо хочеться кольору, пропонуємо звернути увагу на плащі наймодніших відтінків сезону весна-літо 2020. У колекції Bottega Veneta представлена модель відтінку "Вицвілий денім", за якою дуже скоро розпочнеться модне полювання, а у Salvatore Ferragamo є варіант кольору "Зелена цибуля", який легко доповнить будь-який повсякденний образ.

Bottega Veneta весна-літо 2020
Salvatore Ferragamo весна-літо 2020

Vogue.ua зібрав 10 модних шкіряних плащів сезону весна-літо 2020, які можна придбати просто зараз.

<b>плащи из кожи весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.