До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який кейп купити цієї осені

Головні Тижні моди завершилися і, зважаючи на стрітстайл-звіти, ця осінь стане часом тріумфальним поверненням кейпів. Vogue.ua ретельно вивчив всі представлені дизайнерами моделі і знайшов як мінімум п'ять видів цього верхнього одягу, на які варто звернути особливу увагу.

Каролін де Мегре
Клітинка

Найпопулярніші кейпи нового сезону гордо носять на собі "клітинку". Велику, як у Burberry і дрібну, як у REDValentino, монохромну, як в новій колекції Off-White або різнокольорову, як у Missoni і Bottega Veneta.

Реклама
Хлої Кінг

<b>кейпы клетка</b>

Рожеві

Тільки на перший погляд зефірні кейпи створені для тендітних блондинок, таких як Різ Візерспун у фільмі "Блондинка в законі". А якщо придивитися краще, то за словосполученням "рожевий кейп" можуть ховатись нейлоновий неоновий футляр Prada або крихітний смугастий Calvin Klein 205W39NYC.

<b>розовые кейпы</b>

Принти

Строката індіанська ковдра (Etro) або імітація шкіри жирафа (Dolce & Gabbana і Sara Battaglia), райдужні смужки (Burberry) або графічні лінії (Isabel Marant і Chloé) – велика кількість принтів на кейпах в новому сезоні допоможе в розгулі стилістичної думки.

Кьяра Тотір

<b>кейпы принты</b>

Природні відтінки

Щоб зрозуміти, які кольори наймодніші в новому сезоні, вирушайте в осінній ліс. Зелень хвої і графитово-сіре небо, темно-синя вода в озері і сумне бежеве і руде листя – кейпи таких складних і благородних відтінків ніколи не втратять актуальності.

Юлія Пеліпас

<b>прир оттенки кейпы</b>

Червоні

Відтінки червоного вина, калини та журавлини хороші тим, що залишитися непоміченими у верхньому одязі таким відтінкам просто неможливо. Щоосені настає момент, коли на вулицях чорний колір починає витісняти всі інші. Боротися з несправедливістю можна за допомогою ультрамодних червоних кейпів.

Перніл Тейсбек

<b>красные кейпы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.