До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші блузи в колекціях весна-літо 2022

Ошатні блузи заполонили модні подіуми: у сезоні весна-літо 2022 дизайнери представили безліч напівпрозорих, принтованих, ажурних і мереживних моделей, що пасують для будь-якого випадку. Vogue.ua зібрав найгарніші та найстильніші блузи і з’ясував, з чим їх можна носити вже зараз.

Chanel
Dolce&Gabbana

Напівпрозорі моделі — однозначний гіт майбутнього сезону. Бренди експериментують з ніжною органзою, невагомим тюлем, делікатним шовком і струмливим шифоном. Такі делікатні блузи представлені в Dolce & Gabbana й Chanel. Обидва модні гіганти зробили ставку на об’ємні принти, поєднувати які радять зі штанами з флористичним візерунком. Fendi й Valentino ж запропонували моделі білого кольору. Вільний крій шовкової блузи найефектніше увиразнити штанами-палацо або мініспідницею в тон. Особлива увага — аксесуарам і прикрасам: сумкам-браслетам або чокерам.

Реклама
Fendi
Valentino

Ажурну блузу, подібну до майстерно зітканої серветки, представили Louis Vuitton. Бренд доповнив її шкіряним коміром, який допомагає зіграти на контрастах, та об’ємним жабо з бантом. Вписати таку модель у щоденний гардероб допоможуть укорочені штани кольору хакі. Дизайнери не змогли пройти осторонь уже класичних моделей. Шовкова блуза з контрастними строчками кольору фісташкового праліне від Jils Sander — найкращий спільник у розслаблених образах, особливо якщо міксувати її з мідіспідницею в тон. Patou ж зробили ставку на розкішні бавовняні блузи. У весняно-літній колекції бренду можна знайти варіанти на будь-який смак.

Louis Vuitton
Jil Sander
Patou

Vogue.ua зібрав п’ять ошатних блуз, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.