До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Правила спокушання: яку білизну купити цієї осені

Нова постковідна реальність вплинула не тільки на наші смаки в одязі, а й на вибір спідньої білизни. З одного боку, дівчата масово зробили ставку на тотальний комфорт, віддаючи перевагу безшовній і максимально практичній білизні, а з іншого — почали купувати підкреслено чуттєві ансамблі з безліччю знімних елементів. Баєри пояснюють такий парадокс досить просто — сидячи в чотирьох стінах, нам хочеться ще більше емоцій, які якраз може подарувати купівля гарної спідньої білизни. Ми вибрали чотири образи, з якими заняття зі спокушання минуть набагато ефективніше.

Мереживо долі

Мереживо — класика білизняної моди, яка найпростіший комплект миттєво робить ошатним і навіть грайливим. Такі комплекти, до речі, можна легко зробити частиною повсякденного образу. Мереживні бра з м’якими чашками можна вдягнути з прозорим топом, які повернулися разом з модою нульових, або напіврозстебненою білою сорочкою й джинсами з високою посадкою.

Реклама
Білизна H&M Limited Collection, взуття Prada

<b>Lingerie_2</b>

Морська блакить

Психологи кажуть, що потяг до натуральних чистих відтінків — моря або неба — допомагає нам впоратися з тривожністю й розслабитися. Так чому б не додати цей антистрес у найінтимнішу частину свого гардероба. Відтінок морської блакиті — насичений і заспокійливий водночас, тож допоможе розбавити чорно-бежеву палітру вашого білизняного гардероба.

Білизна Intimissimi, каблучка RL Jewel

<b>Lingerie_1</b>

Радіо "Ретро"

Не втрачає своєї актуальності й стилістика ретро, ​​яку часто можна побачити як у пляжній моді, так і білизняний. Здебільшого вона передбачає високу посадку плавок, і сподобається дівчатам, які віддають перевагу легким сукням із заходом у стилі 1970-х або штанам кльош з підкресленою талією. Ну й не варто забувати про моделювальний ефект такої білизни.

Кольє Chanel, білизна H&M Limited Collection, босоніжки Prada

<b>Lingerie_3</b>

Школа спокушання

Панчохи, мереживне бра, сексуальне боді й напівпрозора накидка — білизняний максималізм залишає істотно більше простору для фантазії, ніж будь-який мінімалістичний ансамбль. Радимо іноді практикувати такий підхід і не забувати про мистецтво зваблювання, на яке з нашим шаленим ритмом життя іноді геть бракує часу.

Боді Intimissimi, панчохи Wolford, взуття Roberto Cavalli

<b>Lingerie_4</b>

Photographer: Roma Lansky @rl35mm
Production/Style : @rljewel
Model: Nastya Cherkasova @_nastyacherkasova_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.