До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осина талія: модні піджаки з осінніх колекцій

Цієї осені дизайнери подарували дівчатам можливість знову носити піджаки з яскраво вираженою талією. Цей елегантний і ніжний силует родом з 1940-х нагадав їм стару добру класику. Так, у колекціях Pre-Fall 2019 з'явилися моделі з гіпертрофованою лінією плечей і зумисне звуженою талією, жакети, зібрані за допомогою масивних ременів, і урочисті варіанти з оксамиту, атласу і шовку. Vogue.ua пропонує не гаяти часу і одягати ці піджаки вже зараз.

Alexander McQueen Pre-Fall 2019

Головна особливість піджаків з чіткою лінією талії полягає в тому, що вони не тільки правильно окреслюють жіночий силует, але і личать всім типам фігури. Так, для власниць пишних форм це чудова можливість розставити акценти в образі – приховати недоліки і підкреслити переваги, а для дівчат з невираженою талією – можливість її виділити. Alexander McQueen у новому сезоні пропонує жакет у віндзорську клітинку зібрати на талії за допомогою широкого шкіряного ременя і одягнути разом з асиметричною спідницею і човниками – це ідеальний ансамбль як для ділової зустрічі, так і для світської вечірки.

Реклама
Zuhair Murad Pre-Fall 2019

Тим часом жакети з колекцій Mugler і Alaïa отримали масивні плечі, на тлі яких лінія талії є ще більш витонченою. Такий формат найкраще комбінувати зі спідницями-плісе, штанами-кльош від коліна, вузькими джинсами і грубими черевиками або ефектними мюлями. Не забули дизайнери і про вечірні виходи. Наприклад, ліванський дизайнер Зухаїр Мурад зробив ставку на урочисті оксамитові жакети з делікатним блиском.


Mugler Pre-Fall 2019
Alaïa Pre-Fall 2019

Vogue.ua зібрав 10 жакетів з підкресленою лінією талії з передосінніх колекцій, які можна носити вже зараз.

<b>пиджаки с подчеркнутой линией талии</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.