До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як правильно підбирати взуття до джинсів восени

Сучасний вуличний стиль неможливо уявити без кількох класних джинсів. Будуть вони вузькі, з низькою талією, або просто безрозмірні, вирішувати вам, а ми допоможемо підібрати до них найвдаліше взуття для красивої та зручної осені.

Balmain осінь-зима 20212/22
Чоботи до колін

Якщо вам подобаються класичні прямі джинси або звужені моделі, то складно придумати до них вдалішу пару взуття, ніж чоботи до коліна. Це поєднання на модний подіум повернув Еді Сліман у колекції осінь-зима 2021/22, додавши до нього класичний темно-синій жакет та зручну сумку. Причому чоботи не обов'язково мають бути на пласкій підошві — пари на потовщеній підошві або зі стійким підбором у стилі 1970-х не менш удале рішення.

Реклама
Celine осінь-зима 20212/22
Ботильйони

Шанувальники вкорочених джинсів можуть не турбуватися, що восени їхні кісточки мерзнутимуть. У поєднанні з елегантними ботильйонами на невисоких підборах їх можна носити весь рік. Саме так пропонує робити бренд Saint Laurent, який розуміється на справжньому паризькому шику. Зверніть увагу на носок взуття — нам подобаються варіації на тему квадрата.

Saint Laurent осінь-зима 20212/22
Кросівки

Є люди, які цілий рік готові носити кросівки, навіть узимку. Нам найбільше подобається, коли це спортивне взуття стає парою до широких джинсів, штанини яких практично повністю закривають взуття. Це поєднання ідеальне для неспішних прогулянок у вихідні улюбленим містом. Натхнення шукаємо в останній колекції Marques'Almeida.

Marques'Almeida осінь-зима 20212/22
Ковбої

Найчастіше ковбойські чоботи поєднують із вузькими джинсами або мініспідницями, максимально підкреслюючи ноги. Проте Еді Сліман пропонує трохи відійти від усталених правил і до cowboy-boots підбирає джинси, пошиті на манер кюлотів — укорочені та широкі.Celine осень-зима 20212/22

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.