До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних трендів на червоній доріжці премії "Золотий глобус 2019"

У Голлівуді відбулась 76-а церемонія вручення кінонагород "Золотий глобус", яку називають репетицією "Оскара", адже боротьба за перемогу тут не менш запекла, а вбрання на червону доріжку підбирають так само ретельно. Цього року на ній панувала максимальна різноманітність образів, а Vogue.ua розглянув ключові fashion-тенденції, обрані зірками.

Пенелопа Крус
Лелітки

Глітер, лелітки та блискітки вже заполонили модні подіуми і було прогнозовано, що багато їх буде і на червоних доріжках, сезон яких якраз і відкриває "Золотий глобус". Найблискучішу сукню, що нагадувала луску, вибрала Ніколь Кідман, сяючі деталі додали святковості образам Емми Стоун і Лори Герріер, а у вбранні Енн Гетевей вони з'єдналися з не менш помітним леопардом.

Реклама
Ніколь Кідман у Michael Kors Collection
Енн Гетевей в Elie Saab
Пенелопа Крус у Ralph & Russo
Чорне і біле

Якщо минулого року головним на червоній доріжці церемонії був чорний колір, то зараз відтінків і півтонів було безліч, проте деякі знаменитості все одно воліли класику у вигляді чорного і білого. Ці два контрастних кольори відмінно працюють в дуеті.

Рейчел Вайс
Ембер Герд у Monique Lhuillier
Шарліз Терон
Сучасна принцеса

Сукні для сучасних принцес – повітряні і трохи інфантильні – цього сезону вибрали Леді Ґаґа, Еммі Россум, Івонн Страховські і Констанс Ву. Причому, дебютантка кіноперегонів Леді Ґаґа підібрала вбрання під колір волосся, а інші дівчата розділили між собою десертну гаму відтінків. Вдалось ніжно і свіжо.

Леді Ґаґа в Valentino Couture
Еммі Россум у Monique Lhuillier
Елісон Брі в Vera Wang
Металіка

Сірша Ронан, актриса яка має однаково чудовий вигляд і в історичних драмах, і в сюжетах про складних підлітків, продемонструвала один з найсексуальніших образів церемонії. Її сукня-кольчуга Gucci, немов зшита з сотень найтонших ланцюжків, робила струнку фігуру ірландки ще більш крихкою. Не менш сексуальний вигляд мали і Люпіта Ніонго в сукні Calvin Klein by Appointment, і Розамунд Пайк, яка до чорної сукні вибрала укорочений жакет, розшитий металевими пластинами.

Сірша Ронан в Gucci
Розамунд Пайк в Givenchy
Люпіта Ніонго в Calvin Klein by Appointment
Квіти

Квіткові принти зіркові стилісти, зазвичай, не часто вибирають для червоних доріжок, проте цього сезону знайшлися дівчата, які не побоялися порівнянь з клумбами. Серед найсміливіших – Гайді Клум і Моллі Сімс.

Гайді Клум у Monique Lhuillier
Моллі Сімс
Глибоке декольте

Небагато зіркових гостей червоної доріжки наважилися цього року відкрити ноги – глибоке декольте стало їх модною зброєю. Найсміливіше продемонструвала 52-річна Геллі Беррі в рубіновій сукні Zuhair Murad.

Геллі Беррі в Zuhair Murad
Емі Адамс у Calvin Klein by Appointment
Кейт Мара
Total white

Шляхетний білий цього року обрали дві актриси – Джуліанна Мур і Джеймі Лі Кертіс, які продемонстрували, що він личить дівчатам будь-якого віку.

Джуліанна Мур у Givenchy
Джеймі Лі Кертіс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.