До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші босоніжки на платформі весна-літо 2021

Взуття на високій платформі тріумфально повернулося просто з 1970-х. Так, ми бачили туфлі і ботильйони на масивній платформі ще в колекціях сезону осінь-зима 2020/2021, але дизайнери на цьому не зупинилися і вирішили подовжити життя цього тренду, як мінімум, ще на пару сезонів. Цього літа босоніжки і сандалі на плоскій масивній підошві прикрасили колекції багатьох брендів, серед яких Versace, Gabriela Hearst, Tod's і Ulla Johnson. Пропонуємо не втрачати часу і застосовувати цю тенденцію у своєму гардеробі вже зараз.

Versace

Після елегантних туфель-слінгбеків, босоніжок з тонкими ремінцями і грецьких сандалій-гладіаторів, усі неабияк скучили за культовим взуттям 1970-х років, яке, втім, уже поверталося в моду в нульових. Дизайнерам захотілося понастольгувати за минулими безтурботними часами, пропонуючи босоніжки на платформі в новому прочитанні. Так, Versace вирішили розфарбувати це літо за допомогою сандалій у всіляких відтінках — від небесно-блакитного до яскраво-червоного. Тим часом, Erdem повернули на подіум зміїну шкіру, яка не була надто популярною в останні кілька сезонів.

Реклама
Gabriela Hearst
Tod's
Erdem

Альтернативу туфлям офіційно знайдено. Босоніжки на високій платформі гарні тим, що в них зручно пересуватися містом упродовж дня, а увечері можна з легкістю заглянути на вечірній івент, при цьому не перевзуваючись. Придивіться до ошатних пар Simone Rocha з перлами і кристалами або до сандаль Ulla Johnson з атласними зав'язками. Для дівчат, які планують морський відпочинок найближчим часом, вдалим рішенням стануть босоніжки на масивній ротанговій або корковій підошві, як у колекціях Tod's, Altuzarra і Gabriela Hearst.

Simone Rocha
Ulla Johnson
Altuzarra

Vogue.ua зібрав наймодніші босоніжки на платформі цього літа.

<b>босоножки 1970</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.