До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші сукні-комбінації від українських дизайнерів

Серед усіх шовкових суконь особливе місце в серцях і гардеробах багатьох модниць займають саме сукні-комбінації. Попри те, що білизняний стиль то знову повертається у гіт-парад головних тенденцій, то знову ненадовго зникає, сукня-комбінація – константа, яка завдяки своїй лаконічності змогла пережити швидкоплинні тренди. Vogue.ua зібрав найкращі моделі в колекціях українських дизайнерів.

Сукні-комбінації по-справжньому універсальні. Вони доречні і для відпустки, і для щоденних образів, і для офісних луків. Щоб створити вечірній образ, досить додати до сукні босоніжки з тонкими ремінцями та мінісумку. Цього літа на особливу увагу від українських брендів заслуговують моделі яскравих кольорів: зелений, як в Anna October і Serenity, та насичений помаранчевий, як у MustHave і The Body Wear.

Реклама

Звісно, залишається актуальною і базова палітра, як-от нюд або відтінок запорошеної троянди. Такі сукні-комбінації можна знайти в колекціях For Sea Studio, MUSE та Lake Studio. Окрім уже класичного крою, варто звернути увагу на моделі з різноманітними розрізами, завʼязками та рюшами – такі декоративні елементи здатні враз надати всьому образу ще більшої елегантності.

Сукні-комбінації – ідеальне полотно для стилістичних експериментів. Улітку їх можна носити соло, додаючи лише улюблені аксесуари, а в період холодної погоди їх варто римувати з футболками й водолазками, що варто вдягти під низ, кардиганами, максіпальтами та високими чоботами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.