До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні сукні на кожен день і не тільки

У людини зі шкірою – тривалі відносини. Цей міцний і надійний матеріал допомагав ще первісним людям рятуватися від негоди. Разом з нами шкіра пройшла всі етапи еволюції та перетворилась на один з улюблених матеріалів дизайнерів і модників. Вона також готова захищати нас від вітрів і дощів, але при цьому здатна прикрашати. Бренди досягли такої майстерності в її обробці, що шиють з неї речі не менш жіночні і елегантні, ніж з шовку або трикотажу. Улюбленцями багатьох дівчат стали саме шкіряні сукні, які сьогодні можна побачити і в строгих офісах, і на вечірках, і, звісно ж, у стритстайл-хроніці.

Особливо популярними цього сезону стали повсякденні моделі, в основному довжини міді, яким за потреби можна додати урочистості за допомогою аксесуарів. Наприклад, Bottega Veneta пропонують зупинитися на максимально лаконічному варіанті без зайвих деталей, бренди Stella McCartney, Nanuska і MSGM роблять акцент на талії за допомогою вузлів, а у Valentino і Tod's можна знайти більш широкі і короткі моделі.

Реклама

<b>LeatherDressFall2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.