До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 ідеальних косух для осені

Найпопулярнішою курткою майбутньої осені однозначно стане косуха. Модний тренд немов передбачили в Будинку Guerlain і створили новий аромат, надихнувшись не маленькою чорною сукнею, як минулого разу, а зухвалою рок-н-рольною косухою. "Моя сукня в стилі рок! Я абсолютно неповторна і цілковито неперевершена", – це все про ароматний коктейль з травневої троянди, чорного чаю, мигдалю та чорного мускусу La Petite Rouge Noire Black Perfecto від Guerlain.

La Petite Rouge Noire Black Perfecto, Guerlain

Насправді косуха в наступному сезоні може набути якої-завгодно форми. Звичайно, ідеальна класика – це чорна куртка, з канонічно розташованими блискавками та кнопками, лишиться головним must have, але варіації на задану тему допустимі будь-які. Фіолетова замша і рожеві лелітки, срібло і вишивка маками, шкіра теляти відтінку топленого молока і ефектний чорний лак – мінімалізм відкладаємо вбік до гірших часів, цієї осені вбираємося у все найкраще відразу.

Реклама
Alexander McQueen, Alexander Wang, Hermes

Vogue.ua обрав 20 косух на всі випадки життя, які можуть статися цієї осені.

<b>косухи</b>

Читайте також:

Колір осені за версією Pantone: синя півонія

Streetstyle: 10 цветочных принтов на улицах Копенгагена

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.