До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефектний весняний аксесуар: окуляри-маска як у Ріанни

За останні кілька днів американська співачка Ріанна вже двічі з'являлася у великогабаритних темних окулярах-масці, чим анонсувала новий весняно-літній тренд. Так, на зміну вузьким окулярам "а-ля Трініті", які минулого сезону були на вершині популярності, прийшла абсолютно протилежна модель, яка практично повністю закриває обличчя. Ріанна з легкістю комбінує окуляри-маски як з oversized-піджаком, неоновою майкою і вузькими джинсами, так і з базовою чорною водолазкою, замшевою дублянкою і сумкою Dior Saddle.

Ріанна

Тепер великогабаритні окуляри не тільки головний атрибут спорядження лижників, але і найбільш очікуваний тренд цього весняного сезону. Ще у вересні такі бренди як Tom Ford, Gucci, Loewe, і Christian Dior продемонстрували величезні окуляри-маски на подіумах Паризького і Нью-Йоркського тижнів моди, а поєднали їх як з твідовими і джинсовими костюмами, так і з легкими спідницями, строгими піджаками і шкіряними ансамблями.

Реклама
Tom Ford весна-літо 2019
Christian Dior весна-літо 2019
Gucci весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 10 пар ефектних окулярів-масок як у Ріанни, які можна приміряти вже зараз.

<b>очки-маски</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.