До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися прохолодним літом: 5 ідей

В умовах нестабільного температурного режиму, коли замість звичних для літа +30 градусів і ясної погоди – на вулиці +20 і дощ, потрібно вміти вчасно перебудувати свій гардероб. На зміну бавовняним лляним костюмам, шовковим сукням і кроп-топам у парі з шортами приходять затишні трикотажні ансамблі, твідові жакети, вініл, денім та багатошаровість. Озброюємося новими ідеями.

Затишний трикотаж

Немає нічого кращого в похмуру прохолодну погоду, ніж одягнути улюблений трикотажний костюм, затишний кардиган або м'який джемпер і випити чашку смачного какао. Цього сезону streetstyle-активістки щосили демонструють, як носити в'язані речі прохолодним літом: дівчата одягають штани вільного крою з подовженим жакетом, поєднують спідниці у стилі печворк з лаконічними гольфами і грубими черевиками або накидають на плечі пухнастий светр.

Реклама

<b>трикотаж</b>

Денім

Конкурувати з речами з деніму – важко. Цей стильний матеріал легко можна одягнути як у вигляді окремих елементів в образі, так і вбратися в нього з ніг до голови. Універсальний денім має актуальний вигляд як на щодень, так і для світського заходу за умови правильної стилізації. Саме тому Джіджі Хадід практично не знімає улюблених курток з деніму і джинсів у стилі 1990-х.

<b>деним 1q</b>

Вініл

Як тільки градуси на стовпчику термометра спускаються, модні дівчата вдягають штани з лакованої шкіри в парі з легкими светрами, козаками і маскулінними жакетами. А інші стритстайл-модниці поєднують вінілові спідниці з укороченими жакетами і накидають на плечі ефектні лаковані плащі.

<b>винил и</b>

Багатошаровість

Прихильницям об'ємних форм і складних силуетів варто звернути увагу на багатошарові образи, які в новому сезоні, як і раніше, є актуальними. Можна поєднати базовий топ, легку сорочку і штани-кльош, а зверху додати slip-dress з плісе, або накинути ефектний кардиган на спортивні штани, трикотажний джемпер і шовкову майку.

<b>многослойность</b>

Твід

Елегантний і жіночний піджак з твіду повинен бути в гардеробі кожної модниці. Ця необхідна річ виручить практично в будь-якій ситуації: зігріє прохолодним літом, складе гідну пару джинсам і мюлям, доповнить брючний твідовий костюм або білосніжну блузку і грубі черевики.

<b>твид1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.