До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити одяг у білизняному стилі

Білизняний стиль вже кілька років поспіль не втрачає своєї популярності. Головна причина – сучасний ритм життя настільки стрімкий, що речі, які дарують відчуття розслаблення, стають все актуальнішими. Переконалися в цьому й гості нашої вечірки на Leopolis Jazz Fest: Юлія Магдич, Валерія Гузема і Фаїна Тедеєва вибрали свої ідеальні образи в білизняному стилі з весняно-літньої колекції Intimissimi. А vogue.ua розповідає, з чим найкраще поєднувати речі у білизняному стилі.

Фаїна Тедеєва, Юлія Магдич і Валерія Гузема
Класична шовкова піжама

Гаряча брюнетка Фаїна Тедеєва вибрала темно-синій комплект з вільної сорочки і штанів. Такий образ легко уявити десь на прогулянці уздовж морського узбережжя або під час розслабленого сніданку в улюбленому готелі.

Реклама
Фаїна Тедеєва в піжамі Intimissimi

Рівень вишуканості такого образу легко регулювати за допомогою аксесуарів: у першій половині дня піжаму можна поєднати зі взуттям на пласкій підошві, а взувши босоніжки і одягнувши великі сережки, цілком доречно вийти ввечері. До речі, останній прийом нерідко використовує топ-модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі.

Фаїна Тедеєва в піжамі Intimissimi
Заквітчане бюстьє

Різноманітні бюстьє і кроп-топи давно стали частиною літнього гардеробу. Їхні шанувальниці жартують, що всього лише одна ця річ мотивує качати прес і стежити за собою. Бюстьє можна носити абсолютно по-різному: зі строгими костюмами і об'ємними піджаками, під напівпрозорими топами, з джинсовими куртками або разом з тими ж піжамами.

Юлія Магдич у піжамі і бюстьє Intimissimi

Останній варіант обрала для себе дизайнер Юлія Магдич, яка поєднала бюстьє з білосніжним шовковим комплектом і таким чином підкреслила золотистий відтінок шкіри. Акцентувати на розслабленому, але при цьому грайливому настрої допоможуть як деталі образу – безліч перснів на руках або тапочки-бабуші з парчі, так і б'юті-хитрощі, наприклад, укладка з двома високими гульками.

Юлія Магдич у піжамі і бюстьє Intimissimi
Сукня-комбінація

Валерія Гузема спинила свій вибір на сукні-комбінації Intimissimi. Такі були популярними в мінімалістичні 1990-і, і нова хвиля інтересу до того десятиріччя повернула їх на модну арену.

Валерія Гузема в сукні-комбінації Intimissimi

Дівчата полюбляють сукні на тонких бретельках за універсальність і комплементарність. Їх можна носити в парі з розтягнутим кардиганом і жакетом з підкресленою лінією плеча, білими кедами і відкритими босоніжками, з футболкою, одягненою під низ, або в парі з шовковою сорочкою. Наша героїня обрала останній варіант, і як наслідок одержала чуттєвий і при цьому дуже елегантний образ.

Валерія Гузема в сукні-комбінації Intimissimi

Більше образів Intimissimi в білизняному стилі можна знайти у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.