До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блакитний колір у колекціях весна-літо 2021

Модний ніжно-блакитний відтінок плавно перекочував з осінньо-зимових колекцій до літнього сезону. Тепер пастельний блакитний колір прикрашає невагомі шовкові сукні, бавовняні сорочки, хрусткі штани-карго й вільні жакети. Інститут кольору Pantone назвав цей привабливий відтінок, подібний до ясного літнього неба, — "Cerulean" і додав до переліку наймодніших кольорів сезону весна-літо 2021. Ми солідарні в цьому питанні з провідною командою колористів і хочемо показати вам актуальні образи цього сезону в блакитній колірній гамі — від вбрання на щодень до вечірнього дрес-коду.

Hermes

Легкий, ніжний і невагомий блакитний відтінок уособлює свободу й романтичний настрій. Це саме той колір, який потрібен у літню спеку, немов ковток свіжого повітря. Цього сезону інтелектуальний блакитний колір можна побачити в колекції Hermès у вигляді міських штанів-бананів і сорочки з короткими рукавами — ідеальний образ для робочих буднів, а можна спробувати вдягнути шовковий брючний костюм Boss у парі з кашеміровим топом того ж відтінку. Для похмурої погоди згодиться дощовик Max Mara в гарному пастельному кольорі, а для прогулянок біля моря — романтична сукня Chloè або невимушений образ Giorgio Armani.

Реклама
Fendi
Boss
Alyx

Якщо вам хочеться приміряти щось у дусі 1990-х — Alyx запропонували довгу мінімалістичну сукню на тонких бретельках небесного відтінку з маленькою цікавою деталлю: лінію декольте прикрашено драпуванням, тож усі акценти зміщено в цю спокусливу зону. Максималісткам цього сезону пряма дорога до Версаче. Дизайнерку на створення колекції надихнув підводний світ. Серед яскравих образів на подіумі з’явилося блакитна шовкова сукня-бюстьє, прикрашена принтом морських зірок.

Chloe
Max Mara
Alberta Ferretti
Versace
Giorgio Armani

Vogue.ua зібрав 10 модних речей блакитних відтінків, які можна носити вже тепер.

<b>голубой цвет</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.