До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ключові речі осені 2017

Vogue.ua обрав сім fashion-інвестицій, на яких в цьому сезоні будується правильний гардероб.

Маскулінне пальто

Ідеальне пальто для цієї осені легко перевірити за формулою трьох М: його визначають маскулінний крій, монохромність й мінімалізм.

Реклама
Пальто Celine
Спідниця міді

Повернення довжини міді – данина прискореному ритму життя. Шкіряна спідниця до середини литки може бути офісною уніформою – і за секунду перетворитися на коктейльний наряд за допомогою атласних човників.

Юбка Jil Sander
Шкіряна куртка

На зміну косусі прийшов об'ємний шкіряний бомбер в дусі американських культурних ікон – починаючи з Джеймса Діна і закінчуючи Малією Обамою. Модний дух "американо" підкреслить глибокий відтінок коричневого.

Шкіряна куртка Calvin Klein
Светр

З настанням холодів светр захочеться носити 24/7. Його вигляд має відповідати: ставки на велику в'язку, яскравий колір і архітектурну розтягнутість, яку при цьому не потрібно плутати зі звичайною безформністю.

Шерстяний светр Balenciaga
Жакет-сукня

Винахід сезону – злегка подовжений жакет з широкими плечима, який може слугувати і як сукня, і як пальто. Носити такий під брюки – злочин: ноги повинні бути на виду і компенсувати своєю витонченістю громіздкий верх.

Жакет-сукня Stella McCartney
Костюм-двійка

Брючна пара стала основою не ділового, а вечірнього дрес-коду. У цьому сезоні елегантність виграє у химерності, а варіація на тему жіночого смокінга – в сукні до підлоги.

Костюм Alexander McQueen
Асиметрична сукня

Кокетлива сукня на одне плече – тепер одяг на кожен день, яку носять без пієтету – наприклад, з гумовими чобітьми.

Сукня Louis Vuitton

Читайте також:

Осінній марафон: 20 головних пар взуття з нових колекцій

10 главных сумок осени

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.