До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки з елегантними ремінцями – модне взуття цього літа

На календарі середина липня, а значить, ще є близько двох місяців модничати у відкритому взутті. Цього сезону дизайнери пропонують дівчатам різноманітність стилів, відтінків та дизайнів. Ми бачили максималісткі босоніжки, прикрашені пір'ям та камінням, пари в грецькому стилі, міські рибальські сандалії, в'єтнамки на підборах і без, ефектні мюлі, відкрите взуття на високій платформі, а також босоніжки з елегантними ремінцями. Про останні сьогодні йтиметься. Подібні пари є основою літнього стилю та позачасовим взуттям у вашому гардеробі. Вони можуть бути прикрашені двома лаконічними перемичками, перехресними ремінцями, численними тонкими зав'язками або T-подібним дизайном.

Fendi x Versace

Щоб зробити вдалий вибір і придбати не лише модну, а й універсальну пару відкритого взуття, яке слугуватиме вам не один сезон, варто зробити ставку на елегантні силуети та класичні відтінки. Наприклад, білі босоніжки Rokh з перехресними ремінцями добре пасуватимуть як до брючного костюма на діловій зустрічі, так і до бавовняної сукні на романтичному побаченні. Тим часом босоніжки з незвичайним каблуком і різнокольоровими ремінцями у приглушеній палітрі Fendi ви зможете подружити з багатьма речами, як мінімум, у чотирьох відтінках

Реклама
Rokh
Fendi

Не варто забувати про універсальність чорного взуття, яке гарне не тільки для вечірніх виходів, а й у повсякденному житті. Цього літа найбажаніші пари з витонченими ремінцями з'явилися в колекціях David Koma (базова модель на всі випадки життя), Supria Lele (варіант з Т-подібним дизайном) та Ermanno Scervino (босоніжки з напіввідкритою п'ятою). Тим часом, якщо ви одягнете рожеві босоніжки Blumarine з ремінцем, що обіймають ваші ніжки, чи блискучі пари з колаборації Fendi x Versace Босоніжки з елегантними ремінцями – модне взуття цього літа без уваги не залишитисе.

Blumarine
David Koma
Ermanno Scervino
Versace
Burberry
Supria Lele

Vogue.ua зібрав найбажаніші босоніжки з елегантними ремінцями цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.