До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: шовкова сукня — модний орієнтир сезону

Редакція Vogue продовжує масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Елегантна шовкова сукня в стилі 1950-х — модний орієнтир сезону. Горошковий принт додає особливого шарму, властивого кінозіркам тієї епохи, а довжина міді й бічні розрізи забезпечують потрібний комфорт. За актуальність класичного крою відповідає комір-шарф, зав’язувати який можна відповідно до настрою. Легкий, майже невагомий двобортний жакет доповнює образ. Важливу роль у його створенні відіграють також прикраси й аксесуари — великі сережки з торочками й паве, капелюх з вузькими крисами, що відсилає до головних уборів героїнь французьких романів, і компактна сумка з помітним гортом.

Реклама
Сукня з віскози й шовку, жакет з вовни й віскози, мюлі й сумка зі шкіри, капелюх з поліаміду, все — Fabiana Filippi

Всі речі з добірки Vogue представлені в бутику Fabiana Filippi на 3-му поверсі київського Mandarin Plaza за адресою вул. Басейна, 6, в Instagram-акаунтах бренду @envy_mandarin і @fabianafilippi. Стилісти-консультанти організують швидку доставу вподобаних предметів додому. Зв’язатися з представниками бутика можна за номером телефону: +380 67 486-95-35.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Sharm Models Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.