До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 героїнь фільмів жахів, чиї образи слід повторити на Геловін

Якщо гарбузи вже вирізані, а запрошення на моторошну вечірку отримані, радимо задуматися над нестандартним вбранням на Геловін. Vogue.ua зібрав 7 стильних героїнь фільмів жахів, чиї образи надихнуть на новий костюм для Гелловінської ночі.

Мартіша Аддамс, "Сімейка Аддамс" (1991)

Повторити готичний образ Мартіші Аддамс із фільму "Сімейка Аддамс" допоможе оксамитова сукня до підлоги, туфлі на високих підборах та масивні прикраси з перлів. Фінальний штрих за червоною помадою.

Реклама
Кларисса Старлінг, "Мовчання ягнят" (1991)

Стриманий стиль професіонала своєї справи Кларисси Старлінг під силу відобразити класичним жакетам у клітинку і поло з відкладним коміром. Не забудьте прихопити своє посвідчення спецагента.

Селіна, "28 днів по тому" (2002)

Шовкова комбінація на тонких бретелях і чокер із пристрасною трояндою — головні помічники у приборканні образу Селіни з фільму-хорору "28 днів по тому".

Мелані Деніелс, "Птахи" (1963)

Гламурний стиль Мелані Деніелс із фільму "Птахи" легко повторити за допомогою спідничного костюма пастельних відтінків і kitten heels, які знову яскраво повернулися в тренди сезону.

Розмарі Вудхаус, "Дитина Розмарі" (1968)

Перетворитися на героїню культового фільму Романа Поланскі допоможе об'ємна бавовняна сукня, яка впевнено підкорила тенденції минулого та поточного сезонів. Доповнити образ можна туфлями у стилі Мері Джейн.

С'юзі Бенніон, "Суспірія" (1977)

Шовкові мідіспідниці або шовкові сукні, жакети з твіда і мюлі не залишать вас без уваги і справді закрутять голову, як і танцівниця з фільму "Суспірія".

Поппі, "Супер-оторва" (1972)

Втілити в реальність наївний образ Поппі з фільму "Супер-оторва" допоможе ретросукня з воланами і рюшами та аксесуари з рафії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.