До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 практичних речей в осінньому гардеробі

Сучасна дівчина стає дедалі усвідомленішою, а разом з тим трансформується і її гардероб: у ньому немає місця випадковим речам і стосункам на один раз. Тепер у тренді універсальні й комфортні речі, які не тільки легко поєднуються між собою, а й можуть згодитися для будь-якого приводу впродовж дня — від ділової зустрічі до романтичної вечері. Vogue.ua зібрав 5 практичних речей у колекції Wonder осінь-зима 2020/2021.

Wonder осінь-зима 2020/2021
Пальта

Під час вибору осіннього практичного одягу головне — не помилитися з пальтом. Адже цей елемент гардероба має захищати від холодної погоди, поєднуватися з іншими речами й не набриднути за один сезон. Пальта — флагманські вироби в колекції Wonder. Цього сезону бренд пропонує кілька модних варіантів — від виробів з кашеміру з впізнаваною хвилею zibellino до стьобаних шкіряних моделей. Всі вироби з колекції бренду виготовлені в класичних нейтральних відтінках: бежевому, брунатному, синьому, чорному, а отже легко пасуватимуть абсолютно до будь-якого гардероба.

Реклама

<b>wonder пальто</b>

Трикотажні гольфи

Погодьтеся, немає нічого комфортнішого в осінній період, ніж затишні в’язані речі, що буквально обволікають тіло. Бренд Wonder поділяє цю філософію — і цієї осені пропонує свою трикотажну лінійку, головною гордістю якої стали базові гольфи, що складаються зі 100% італійської віскози з люрексом. Крім гольфів, бренд підготував укорочені топи й двосторонні боді, представлені в семи кольорах: бежевому, золотому, капучино, блакитному, сірому, чорному й оливковому.

<b>wonder гольф</b>

Шкіряні штани

Шкіра вже не перший сезон посідає провідну позицію в колекціях брендів. Почати знайомство із цим утилітарним матеріалом бренд Wonder пропонує зі шкіряних штанів, які за своєю практичністю й універсальністю становлять гідну конкуренцію джинсам в осінньо-зимовий сезон. Бренд представляє всілякі варіанти штанів, які припадуть до смаку навіть найдосвідченішим модницям. Нинішнього сезону радимо придбати прямі шкіряні штани в стилі 1990-х, придивитися до штанів-бананів, які легко комбінувати із черевиками-челсі на масивній підошві, або зробити ставку на розкльошені варіанти зі стрілками, які згодяться для робочого дрес-коду.

<b>wonder брюки</b>

Шовкові сукні

Монохромні шовкові сукні — основа будь-якого гардероба. Лаконічним slip-dress не властиві сезонність і тимчасові межі, їх можна сміливо вдягати влітку з вишуканими босоніжками й узимку в парі з блейзером чоловічого крою або трикотажним кардиганом. У колекції осінь-зима 2020/2021 бренд Wonder демонструє елегантні шовкові сукні зі шляхетним блиском на тонких бретельках. Крім того, ці базові лаконічні сукні можна одним рухом руки трансформувати у вечірнє вбрання. Наприклад, додати ефектну баску, що складається із золотих ланцюжків, або легкі ланки, що спадають "дощем" на спині.

<b>wonder платья</b>

Стьобані спідниці

Для дівчат, які йдуть у ногу із сучасними трендами, цієї осені настав час полюбити стьобані спідниці. У цих практичних, жіночних і по-домашньому затишних моделях, можна не боятися осінніх холодів і сміливо пересуватися містом навіть морозного дня. Стьобані спідниці обожнюють головні модниці Нью-Йорка, Мілана, Лондона й Парижа, що свідчить про популярність цієї моделі. Цього сезону в колекції Wonder представлені спідниці-олівці блакитного, чорного й оливкового кольорів. Бренд поєднує стьобані моделі з базовими гольфами й кашеміровими пальтами.

<b>wonder юбки</b>

Бренд Wonder заснований взимку 2017 року, тоді ж випустили й першу колекцію марки. Створюючи кожен новий виріб, засновники бренду особливої уваги надають добору тканин, ретельно тестуючи всі зразки, а в пошуках потрібних матеріалів готові подолати не одну тисячу кілометрів. На власному виробництві бренду працюють справжні професіонали своєї справи: технологи, швачки, закрійники — ті, від кого залежить, щоб кожен виріб мав ідеальний вигляд на дівчині Wonder. Одяг — це всього лише зовнішня оболонка, але тільки правильно підібраний одяг здатен осяяти внутрішній світ і показати його оточенню.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.