До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів прийдешньої весни, які можна носити вже зараз

Модні бренди вже представили колекції сезону весна-літо 2022. Щоб зробити інвестиції в майбутній гардероб раціональнішими і якіснішими, радимо поєднати тенденції прийдешньої весни з трендами сезону осінь-зима 2021/2022. Vogue.ua зібрав п’ять модних трендів майбутнього сезону, які можна носити вже зараз.

Жовтий total look
Chanel, весна-літо 2022
Off-White, осінь-зима 2021/2022

Яскравий і сонячний, жовтий з’явився на показах багатьох дизайнерів. Сонячні сукні, комплекти, костюми та верхній одяг абсолютно точно здатні поліпшити настрій за лічені хвилини. Особливо ефектний вигляд майбутнього сезону матимуть костюмні двійки жовтого кольору, які варто додати до власного гардероба вже зараз. Не варто забувати й про яскраві штани або пальта, які можна легко зримувати з базовими речами.

Реклама
Трикотаж
Gabriela Hearst, весна-літо 2022
Missoni, осінь-зима 2021/2022

Сезон осінь-зима 2021/2022 подарував трикотажу загальну любов, яка триватиме і майбутньої весни. Зірки індустрії вже продемонстрували свою прихильність до цього тренду, поповнивши гардероби яскравими джемперами, светрами й сукнями. У новому сезоні барвистий трикотаж усе ще залишиться на вершині модного Олімпу, тож не варто недооцінювати його стилістичної сили.

Мішкуваті джинси
Valentino, весна-літо 2022
The Row, осінь-зима 2021/2022

Дизайнери попрощалися зі скіні в сезоні весна-літо 2021, водночас ключові гравці галузі, зокрема Chanel і Balenciaga, зробили ставку на мішкуваті моделі з деніму. Якщо поточний сезон можна вважати зародженням цієї тенденції, то майбутньої весни такі джинси точно мають усі шанси стати ключовим елементом гардероба. Вони гарні своєю практичністю й універсальністю, що дає змогу міксувати їх і з розкішною шовковою блузою, і з базовим светром.

Штани з низькою посадкою
Miu Miu, весна-літо 2022
Jacquemus, осінь-зима 2021/2022

Низька посадка тріумфально повернулася в тренди сезону весна-літо 2022: майбутньої весни в хід підуть і класичні штани, і карго, і бермуди. Носити низьку посадку можна вже зараз — наприклад, наслідуючи показ Jacquemus, з укороченою сорочкою, а захист від холодного вітру в такому разі забезпечить пальто або дублянка крою oversize.

Кроше
Jil Sander, весна-літо 2022
Brunello Cucinelli, осінь-зима 2021/2022

Тенденція, яка штурмує модні чарти вже кілька сезонів, залишиться на радарах і майбутньої весни. Комплекти, виготовлені в техніці кроше, мають усі шанси стати головним союзником весняних образів. Одягнутися у створені вручну речі можна вже зараз: почати пропонуємо з кардиганів або поло.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.