До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей, як носити мініспідницю цього сезону

Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер і Белла Гадід уже не перший сезон очолюють чарти It-girl, за стилем яких уважно стежить як громадськість, так і преса. Цього сезону головна річ, яка є в гардеробі кожної з цих модниць, – мініспідниця. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок і занотував 5 ідей, як носити мініспідниці цього літа.

Кардиган на застібці + мініспідниця + лофери
Белла Гадід

Ідею небанального поєднання спортивного стилю та кежуал-одягу можна побачити в гардеробі Белли Гадід. Кардиган на застібці ефектно контрастує з картатою мініспідницею й такими улюбленими серед модниць лоферами. Ще привабливішого вигляду образу додасть сумка для боулінгу, яка нещодавно знову повернулася в список найжаданіших тенденцій сезону.

Реклама
Костюм зі мініспідницею + високі чоботи
Гейлі Бібер

Така стилізація, яку вибрала Гейлі Бібер, якнайкраще підійде для прохолодної погоди на початку осені. Доповнити образ радимо кроп-топом, протисонцевими окулярами та сумкою з ланцюгом – найстильнішим аксесуаром сезону.

Кроп-топ + мініспідниця + шкіряний жакет
Кендалл Дженнер

Кроп-топи знайшли своє місце й у тандемі зі шкіряними предметами гардероба. Літом до топа й короткої спідниці варто додати жакет, а холодними вечорами чи осінню доцільно за прикладом Кендалл Дженнер вибрати довгий шкіряний тренч.

Блакитна сорочка + шкіряна спідниця
Алекса Чанг

Шкіряна мініспідниця – річ "поза часом". Разом з класичною блакитною сорочкою можна створити легкий і вишуканий образ, доречний з будь-якої нагоди. Шарму додадуть прикраси з великих перлів.

Фігурний жакет + мініспідниця в тон
Кая Гербер

Гострі форми та лінії вже давно стали предметом стилістичних досліджень багатьох дизайнерів. Цього сезону вибирайте фігурні жакети земельних відтінків та мініспідниці, що римуються з ними.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.