До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідеальних жакетів для перших прохолодних вечорів

Недарма серпень порівнюють з недільним вечором, коли відчайдушно хочеться встигнути абсолютно все. Попри ще теплі дні його вечорами вже чується подих осені, а на плечі хочеться накинути жакет. Нехай це буде новий жакет, який з настанням холодів стане найвірнішим другом на весь сезон. Ми вибрали п’ять ідеальних жакетів, у яких можна зустріти осінь.

Rejina Pyo
Картатий жакет

Картатий — улюблений принт модних дизайнерів, які особливо часто використовують його в осінньо-зимових колекціях. Зрозуміти таку симпатію нескладно — цей графічний візерунок чудово поєднується з абсолютно осінніми фактурами на зразок вельвету, вовни або деніму. З останнім пропонує поєднувати картатий принт і Ентоні Ваккарелло, креативний директор Saint Laurent. На його думку, подібний дует прекрасно балансує між підкресленою суворістю і функціональністю міського гардероба.

Реклама
Saint Laurent
Морські мотиви

Обов’язково заплануйте в серпні подорож на яхті, щоб додати до своєї скарбнички літніх вражень цей приємний спогад. А ось замість легкої бавовняної сукні радимо вже вдягнути тепліший комплект — вільні штани й жакет у капітанському стилі з великою металевою фурнітурою. Ідеальний ми знайшли в останній колекції українського бренду Article Blazers.

Article Blazers
Укорочений піджак

Всім прихильницям штанів або спідниць з високою посадкою обов’язково варто звернути увагу на вкорочений піджак — одну з головних речей у колекціях сезону Pre-Fall 2021. По-перше, завдяки довжині така модель підкреслює талію і робить її візуально вужчою, по-друге, вона має набагато цікавіший вигляд від уже звичних оверсайз-жакетів, а по-третє, такий піджак легко зробити частиною складного багатошарового образу. Свою гідну версію цього тренду продемонструвала Сара Бертон у міжсезонній колекції Alexander McQueen.

Alexander McQueen
З трикотажу

Український бренд GUDU вже давно став синонімом ідеально скроєних жакетів. Підтверджує цей статус і недавня колаборація марки з авіакомпанією SkyUp, у межах якої Лаша Мдінарадзе придумав для стюардес вільні брючні костюми з трикотажу. З цим матеріалом дизайнер попрацював і в новій осінньо-зимовій колекції, представивши фірмові жакети в м’якішому виготовленні. За словами співзасновника GUDU, такий підхід ідеально ілюструє популярну сьогодні тенденцію soft tailoring.

GUDU
Мінімалістично

Мінімалістичний білий піджак — одна з обов’язкових речей у гардеробі. Вона матиме однаково доречний вигляд як на діловій зустрічі, так і на званій вечері. Його ідеальну версію показали Люк і Люсі Меєри, що створюють колекції для Jil Sander. У лукбуку до колекції Pre-Fall 2021 вони продемонстрували, як скласти ненудний total-white образ.

Jil Sander

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.