До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних взуттєвих трендів сезону осінь-зима 2019/2020

Ось і настала холоднеча – і час утеплюватись. Почати варто з актуального взуття, яке не просто збереже ноги в теплі, а й стане стильним елементом в образі. У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнери продемонстрували десятки модних взуттєвих трендів, серед яких: екзотичні і анімалістичні принти, черевики-челсі на тракторній підошві, ботильйони в вікторіанському стилі, чоботи зі складками в дусі 1980-х років і блискучі пари. Vogue.ua зібрав 5 головних взуттєвих трендів сезону осінь-зима 2019/2020 і показує, як їх носити.

сапоги золотые streetstyleStreetstyle
Анімалістичний принт

У сезоні осінь-зима 2019/2020 на вулицях модних столиць рясніє справжній зоопарк взуття. Дівчата носять чоботи до коліна, забарвлені у візерунки шкіри леопарда, змії, зебри і навіть корови. Пропонуємо вибрати хоча б одну таку пару чобіт. А приклади трендсеттерів Белли Хадід і Емілі Ратаковські надихнуть, як носити і з чим поєднувати чоботи з екзотичної шкіри.

Реклама
сапоги streetstyle

<b>обувь анимал</b>

Лондон кличе

Черевики-челсі – позачасова класика, але цього сезону її дещо трансформували. На зміну витонченим британським челсі дизайнери створили нові моделі з грубою тракторною підошвою, на невисоких підборах або спортивній платформі. Тепер культові челсі стали практичними і в них можна сміливо вирушати на прогулянку в дощову погоду.

ботинки streetstyle

<b>обувь челси</b>

Вікторіанський стиль

Серед модних ботильйонів цього сезону на особливу увагу заслуговують моделі з вінтажними елементами. Чарівні геометричні підбори, квадратний або гострий носик, а також шнурівка, виконана у вікторіанській манері, з класичної шкіри нейтральних відтінків чи пастельного твіду. Кожна дівчина знайде пару собі до душі.

модные ботинки streetstyle

<b>обувь на шнуровке</b>

1980-і

Цього року атмосфера 1980-х років захопила паризькі подіуми. В колекціях багатьох брендів, серед яких Celine, Isabel Marant і Saint Laurent, з'явилися різні чоботи зі складками. Актуальний тренд демонструють streetstyle-активістки, які вибирають чоботи з зібраної шкіри або замшеві моделі з драпіруванням.

сапоги streetstyle

<b>обувь 1980-е</b>

З блиском

Хто сказав, що блискуче взуття не можна носити протягом дня? Ми пропонуємо цього сезону вибрати ботильйони і чоботи, прикрашені глітером, лелітками або виконані з металізованої шкіри. Запевняємо: настрій вони покращать.

ботинки блестящие streetstyle

<b>обувь блеск</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.