До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на Великдень: 3 святкові образи

19 квітня в Україні відзначатимуть світле свято Великодня. Цього року не вдасться піти на службу та посвятити паски, зустрітися з усіма близькими й друзями, зате можна зібратися вузьким родинним колом вдома та провести цей день особливо. Для початку нам потрібно вибрати святковий образ. Vogue.ua пропонує три ідеї, у чому можна зустріти Великдень вдома.

Образ Sleeper

Вишиванка

Вишиванка — традиційна українська сорочка, прикрашена національною символікою, найкраще підійде для пасхального дрес-коду. Наприклад, вишиванку Red Valentino можна скомбінувати зі штанами Max Mara й обіграти за допомогою небанальних аксесуарів: мюлей на круглих підборах Neous, браслета неправильної форми 1064 Studio і сумки-кошика Prada.

Вишиванка Red Valentino, штани Max Mara, браслет 1064 Studio, сумка Prada, босоніжки Neous

Реклама
Пасторальна сукня

Сукні в пасторальному стилі говорять про мирний і розслаблений спосіб життя. У них хочеться відкласти всі справи, закрити пошту й поставити смартфон в авіарежим хоча б на мить. У ці пасхальні вихідні якраз буде така можливість. Сміливо вдягаємо легку сукню Ganni, розписану візерунками сільських квітів, заплітаємо коси й прикрашаємо їх шпилькою Simone Rocha, а також доповнюємо святковий образ відповідними аксесуарами — браслетом Imai, плетеною сумкою Loewe й босоніжками Manu Atelier.

Сумка Loewe, сукня Ganni, шпилька Simone Rocha, браслет Imai, босоніжки Manu Atelier

Лляний комбінезон

Лляний комбінезон — чудова альтернатива квітковій невагомій сукні. Шанувальниці нюдових відтінків, розслаблених форм і затишних стилістичних рішень гідно оцінять асиметричний комбінезон з необробленими краями Nanushka. Доповнити святкове домашнє вбрання можна за допомогою модних сережок Isabel Marant і масивної каблучки Completedworks. Для фото в Instagram можна взяти сумку-багет Staud і босоніжки на низьких підборах Bevza.

Комбінезон Nanushka, сумка Staud, сережки Isabel Marant, каблучка Completedworks, босоніжки Bevza

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.