До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 светрів на різдвяну тематику

Зовсім скоро настане Різдво, а разом з ним сезон палаючих вогнищ, снігових заметів, гарячого глінтвейну і теплих светрів. Останні особливо стануть у нагоді, як головний елемент святкового образу в колі сім'ї біля каміна. Цієї зими в колекціях дизайнерів можна зустріти затишні джемпери з оленями та сніговками, а також светри зі всілякими геометричними візерунками в стилі apres-ski. Vogue.ua зібрав наймодніші светри, які ідеально підійдуть для новорічних свят.

Ralph Lauren

Светри на різдвяну тематику можна назвати одним із головних елементів домашнього святкового образу на Новий рік. Вони не лише зігрівають у холодну погоду і дарують відчуття теплої атмосфери, сімейного затишку і передчуття свята. Так, кардиган Dôen, виконаний у техніці плетіння Fair Isle, ідеально пасуватиме для багатошарового образу, а затишний картатий джемпер Acne Studios взагалі можна носити в будь-який день. Ми впевнені, що більшість цих светрів вам захочеться надягти не лише на Різдво, а й після нього.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.