До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних пуховиків з поясом, які ми носитимемо у 2022 році

Щосезону змінюються тренди: одні є гостромодним бажанням усього лиш на кілька місяців, інші тримаються на піку кілька сезонів, а є моделі, які залишаються з нами надовго. До останнього пункту можна зарахувати пуховик з поясом, який бездоганно підкреслює талію і формує жіночний силует навіть узимку.

Емілі Ратаковскі в Ienki Ienki

Пуховики з поясами нині є в колекціях багатьох брендів, тоді як український бренд Ienki Ienki пішов далі й зробив таку модель своєю візитівкою. Марка щосезону пропонує нові варіації пуховиків з поясом на талії в яскравих і пастельних кольорах, оздоблені овчиною, стьобані або футуристичні. Такі пуховики стали ідеальним союзником у морози й улюбленим верхнім одягом модниць у всьому світі, серед яких Емілі Ратаковскі, Ірина Шейк і Белла Гадід.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Ienki Ienki не єдиний бренд, що пропонує пуховики з поясом на талії. Такі бренди, як Prada, Stella McCartney, Acne Studios, Moncler, Balmain і багато інших, також мають у своєму арсеналі кілька трендових моделей. Об’ємні "дуті" жакети Prada вже не перший сезон підкорюють модні столиці і є одними з найпопулярніших моделей верхнього одягу. Серед інших у тренді бежеві й шоколадні варіації курток Acne Studios, пуховики з поясом Isabel Marant і варіанти з монограмами Balmain, Fendi і Christian Dior.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.