До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вуаль — модний аксесуар сезону

На перший погляд вуаль може видатися елементом гардероба давно забутого минулого — деталь часів шляхетних дівчат XIX століття, коли панянки прикріплювали кокетливу сіточку до капелюха з широкими крисами. З того моменту вуаль пережила свої злети й падіння, але все ж зуміла міцно закріпитися у великому світі подіумних трендів поточного сезону. Тон задали Том Браун і Джон Гальяно, які доповнили декорованою вуаллю обручі й мінікапелюшки в жіночих і чоловічих образах.

Maison Margiela
Maison Margiela

Реклама

Streetstyle-активістки й Instagram-інфлюенсери з любов’ю відгукнулися на заклик дизайнерів і доповнили вуаллю ключові головні убори сезону, панами й берети — вони не просто відродили елегантність 1910-х, але й показали сучасне прочитання цього елемента гардероба.

<b>вуаль шляпки стрит</b>

Не залишилися непоміченими й обідки, яким видали модну індульгенцію ще кілька сезонів тому. З вуаллю вони мають особливо драматичний вигляд, огортаючи свою власницю загадковістю.

<b>вуаль обручи стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.