До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найпопулярніші сумки весни

Сумка — головний супутник будь-якого образу. Крім своєї незаперечної функціональності, якщо влучно підібрати, вона стане головним фокусом, який привертатиме увагу оточення. Vogue.ua зібрав добірку найпопулярніших сумок на вулицях модних столиць.

Сумки-сідла

Своєю історією та сама saddle bag походить ще із часів американських ковбоїв, але по-справжньому модним аксесуаром вона стала в 70-х роках. Головну signature-сумку модного Дому Christian Dior Джон Гальяно придумав на початку нульових, а нове життя їй подарувала Марія Грація К’юрі, показавши її в торішньому осінньо-зимовому шоу. Сумка-сідло донині є однією з найбажаніших серед модниць зі всього світу.

Реклама

<b>street седло сумки</b>

Хутряні сумки

Якщо вже й грати з фактурами, то грати по-великому. Хутряні сумки — незвичайний аксесуар, що потребує особливого підходу. М’які й плюшеві, вони будуть актуальні не тільки взимку, але й улітку — streetstyle-активістки тому підтвердження.

<b>street сумки мех</b>

Плетені сумки

Плетена модель — універсальний варіант для весняно-літнього гардероба. Крім солом’яних сумок, що не втрачають своєї актуальності, цього сезону в гру вступила й шкіра. Такі моделі завжди мають ефектний вигляд.

<b>street плетенные сумки</b>

Мікросумки

Такі крихітки допоможуть озброїтися тільки найголовнішим: кредиткою, телефоном і улюбленою помадою. Попри свою непрактичність, мінісумки ось уже кілька сезонів утримують Олімп та з упевненістю знаходять все більше прихильниць.

<b>street мини сумки</b>

Максісумки

На противагу тренду на мінімоделі, сумки-XXL лаконічно продовжують моду на речі oversize. Така навмисна гіперболізація буде до душі прихильницям принципу "все своє ношу із собою" і тим, хто не любить переживати, що щось може не вміститися — ода практичності!

<b>street макси сумки</b>

М’які сумки

М’які й стьобані, цього сезону вони у фаворі майже в усіх шанувальниць моди. Завдяки популярності робіт Денієла Лі, тренд на мішкуваті сумки м’яких фактур ще довго супроводжуватиме всіх it-girls.

<b>street мягкие сумки</b>

Тоут

Сумки-тоут місткі, а головне — функціональні. Тренд на перебільшення дістався й сюди, тому під час світових Тижнів моди все частіше можна було зустріти модниць саме з такими сумками різних кольорів.

<b>street тоут сумки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.