До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим модниці носять бежеве пальто цієї осені

Бежеве пальто, як і бежевий тренч, — справжня класика осіннього гардероба. І хоч цей елемент верхнього одягу прийшов до нас з чоловічих колекцій, зараз він займає почесний найвищий рядок у переліку осінніх must-have позицій. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок і з'ясував, з чим модниці поєднують бежеве пальто в цьому сезоні.

Монохром

Лаконічність монохромних образів підтверджується від сезону до сезону. Граючи з речами одного кольору, додаючи аксесуари в тон і поєднуючи фактури й тканини, можна легко зібрати модний образ. Варіанти стилізації осінніх монохромних луків з бежевим пальтом можна підглянути у виходах streetstyle-зірок на минулих Тижнях моди — актуальні відтінки нюдової палітри лише підкреслюють індивідуальність і природність.

Реклама

<b>бежевое пальто монохром</b>
С чем носить бежевое пальто этой осенью 2020 стритстайл фото

З брючним костюмом

Про те, як восени носити білий брючний костюм, ми писали раніше, а цього разу it-girls доводять, що брючна двійка з жакетом з чоловічого плеча або штани і костюмний жилет на голе тіло добре римуються і з бежевими пальтом класичного крою — варіації на тему power dressing в поточному сезоні.

<b>бежевое пальто и брючный костюм</b>
С чем носить бежевое пальто этой осенью 2020 стритстайл фото

З яскравими аксесуарами

Із завданням додати образу фарб якнайкраще впораються аксесуари: трендові сумки модних відтінків або один з основних головних уборів сезону берет морквяного кольору — однотонне пальто нейтральної палітри стане гарним полотном для стилістичних експериментів.

<b>бежевое пальто и яркие аксессуары</b>
С чем носить бежевое пальто этой осенью 2020 стритстайл фото

З високими чобітьми

Високі чоботи, особливо з драпіруванням, у поточному сезоні показали майже всі модні Доми. Панчохи, ботфорти або чоботи з зібраної шкіри просто з 80-х в тон пальту або сумці не тільки освіжать увесь образ, але і привнесуть у нього баланс.

<b>бежевое пальто и высокие сапоги</b>
С чем носить бежевое пальто этой осенью 2020 стритстайл фото

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.