До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити шовкові хустинки цієї осені

Цього сезону шовкові хустинки плавно перекочували з літнього гардеробу в осінній. Модниці так полюбили цей аксесуар, що не готові з ним прощатися. На вулицях головних столиць моди streetstyle-активістки продемонстрували, як поєднати шовкові хустинки з маскулінними жакетами, вільними пальтами, в'язаними кардиганами і шкіряними ансамблями.

Streetstyle

Крім класичного способу носити хустинку у французькій манері, тобто зав'язати її у недбалий вузол на шиї, модниці показали десяток альтернативних варіантів цієї осені, що часто натхненні стилістичними рішеннями ікон 1960-х років. Так, дівчата носять шовкові хустинки як косинку – за принципом Одрі Гепберн, покривають аксесуаром голову і закидають кінці хусточки за спину у стилі Бріжит Бардо, а ще замотують волосся в ефектний тюрбан, чим відсилають до Бьянки Джаґґер. Інші модниці вплітають у волосся хустинки як прикраси, зав'язують великий бант на шиї в буржуазному стилі або показують, як носити вузький аксесуар, наче це краватка.

Реклама

<b>шелковые платки street</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.