До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які чоботи носять на вулицях Парижа

Концентрація сезонних трендів на вулицях Парижа зашкалює під час Тижня моди, а навіть побіжний перегляд стрітстайл-хроніки дозволяє визначити для себе найактуальніші речі. Ми вже розглянули светри, без яких не обійтися цієї осені, а тепер настав час знайти собі ідеальні чоботи для сезону осінь-зима 2021/22.

Грубий підхід

Чоботи на масивній підошві стали однією з найпопулярніших пар серед паризьких модниць цієї осені. У таких можна і по калюжах весело скакати, і позувати фотографам, і просто гуляти в них щодня. Щоб компенсувати цю навмисну ​​грубість, пропонуємо в пару до них підібрати підкреслено повітряні, кокетливі і навіть ошатні речі. До прикладу, Олександра Голованофф до своїх ботфортів підібрала розшиту кристалами сукню на тонких бретелях, а гості шоу Miu Miu масово до чобіт на шнурівці одягли довжину міні.

Реклама
Білий лист

Білі чоботи лише на перший погляд видаються непрактичними, але легко готові стати альтернативою чорній класиці. Їх також легко вписати абсолютно в будь-який образ, лише в дощову погоду таку пару краще залишити вдома. Спробуйте носити білі чоботи з кольоровим трикотажем та літніми повітряними сукнями.

Фактурне рішення

Чоботи з незвичайною фактурою — річ, яка миттєво привертає увагу. Не втрачають актуальності хижі мотиви і блискучі фактури, щоб влаштовувати собі свято щодня.

Контрастний носок

Елегантне та ненудне рішення на щодень — взуття з контрастним носком. На вулицях Парижа зустрічалися як класичне поєднання чорного з білим, так і м'якше рішення з бежевим.

Кольорові ботфорти

Кольорові ботфорти — ще один несподіваний тренд цієї осені, який свідчить лише про одне — нам усім хочеться ще більше емоцій, яскравих барв навколо та вражень. Тіффані Хсу, до прикладу, вибирає карамельні чоботи до картатих суконь, а одна з гостей показів гірчичне суворе пальто підбадьорила яскраво-синіми ботфортами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.